search

Sukošan - kuće za odmor

Jugoistočno od grada Zadra u zaljevu Zlatna luka u Dalmaciji smjestio se grad Sukošan.  Mjesto ima oko 3000 stanovnika i pravi je odabir za opušten obiteljski odmor. Sukošan ima sve što trebate na jednom mjestu.

Apartmani - Sukošan

Pogledajte ponudu NOVASOL smještaja za odmor i izaberite ugodan i prostran apartman u Sukošanu! Apartmani iz NOVASOL ponude biti će vam polazišna točna istraživanja otoka. Rezervirajte potpuno opremljen apartman za odmor iz NOVASOL ponude smještaja i potpuno se opustite. Prekrasna uvala zlatna luka u kojoj je smještena marina ima poseban šarm, pogotovo u večernjim satima kada poziva na romantičnu šetnju duže nje same. U blizini Sukošana nalazi se i zračna luka što ga čini pristupačnim mjestom. Bistro more, šetnje plažama i uživanje u skrivenim uvalama te u delicijama i vinu samo su neki od razloga zašto baš Sukošan. Mjesto ima mnogo zanimljivih plaža za kupanje, sunčanje i uživanje u morskim radostima, ali ujedno i prilagođene posebice za obitelji sa djecom.

apartmani sukošan

Zabavni sadržaji i zanimljivosti - Sukošan

Plaže pod nazivom ''Dječji raj'' godinama je najprivlačnija upravo najmlađima zbog pijeska i plićeg dna, te zbog raznih sadržaja. Plaža je opremljena tuševima, možete iznajmiti pedaline i leželjke, ali i okrijepiti se pićem u barovima. Plaža ''Zlatna luka'' nalazi se na ulazu u mjesto, te isto tako na plaži imate dodatne sadržaje koji će vam upotpuniti odmor. Plaža ''Makarska'' ima beach barove u kojima možete uživati u najdražim koktelima, ali i u odbojci na pijesku jer se u blizini nalazi igralište.

U toplim ljetnim mjesecima i večerima u Sukošanu se održavaju razne manifestacije, koncerti  klapa i dječja događanja. Svakog tjedna tijekom ljeta održavaju se ribarske fešte gdje svi posjetitelji mogu uživati u delicijama vrijednih mještana. Na ribarskim feštama nude se svježi domaći proizvodi i specijaliteti ovog kraja koje morate okusiti. Riblji specijaliteti, maslinovo ulje, domaće slastice poput kroštula i fritula te nezaobilazno lokalno vino samo su neki od razloga zašto izabrati ovo mjesto za odmor. Poznato je da dalmatinci vole dobru hranu i kapljicu začinjenu pjesmom. Možete se zaputiti i u jedan od mnogih konoba ili restorana i uživati u finim večerama.  

smjestaj sukosan

Okolica - Sukošan

U okolici Sukošana nalaze se nacionalni parkovi i parkovi prirode koje svakako posjetite dok ste ovdje na odmoru. Na 13 kilometara od Sukošana dolazite do većeg središta, grada Zadra koji nudi bezbroj sadržaja kao i kulturnih znamenitosti. U Zadru je kažu najljepši zalazak sunca na svijetu, a kako bi se uvjerili morate ga doći posjetiti i uz zalazak uživati u posebnoj turističkoj atrakciji - morske orgulje na Zadarskoj šetnici. Posjetite i crkvu Sv.Donata koja je zaštitni znak grada Zadra. U blizini Zadra nude se brojne mogućnosti aktivnog odmora poput raftinga, vožnje kajakom ili slično. Ukoliko se želite zabaviti i noću u Zadru možete uživati u noćnom provodu u ranim barovima i klubovima. NOVASOL apartmani smješteni su kako u centru Sukošan tako i malo izvan mjesta ovisno o tome što više volite. Potpuno opremljeni apartmani i kuće za odmor iz NOVASOL ponude čekaju na vas. Rezervirajte kuću za odmor iz NOVASOL ponude još danas!