Tučepi - apartmani i kuće za odmor

Kada netko spomene Tučepe, oni koji su ih posjetili smjesta pomisle na dugu šljunčanu plažu kao s razglednice. To je sigurno jedno od rijetkih mjesta koje uživo izgleda bolje nego na najboljim fotografijama. Odlučite li se za obiteljski odmor u Hrvatskoj, odnosno u Dalmaciji, s Tučepima nećete pogriješiti, bilo da se radi o samoj obali ili ljupkim selima izvorne arhitekture koja se nalaze u podnožju planine. Uz lijepu plažu nad kojom se su se nadvili alepski borovi proteže se šetnica na kojoj ćete naći trgovine, kafiće i restorane.

apartmani Tučepi

Popularne kuće za odmor u Tučepi

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Tučepi

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Tučepi

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Tučepi

Loading...

Smještaj – Tučepi

Rezervirajte apartman u Tučepima još danas. Izaberite iz NOVASOL ponude smještaja apartman u Tučepima i provedite ugodan godišnji odmor u ovo, predivnom mjestu. Za one željene noćnog života i gradskih sadržaja u blizini je Makarska. Druga obližnja manja mjesta Makarske rivijere, poput Podgore i Igrana, vrijedna su posjeta, osobito kad se u njima odvijaju lokalne ribarske fešte. Na cijeloj Makarskoj rivijeri vas čekaju prekrasne šljunčane plaže, brodice  koje vas vode na odlične izlete uz riblji meni, jako dobri restorani i pogled na planinu Biokovo koja će vam poslat svježi povjetarac kada vam najviše bude trebao.

Prirodne ljepote - Tučepi

Biokovo je doista impozantan masiv koja se strmo uzdiže od same obale pa sve do 1762 m i vrha Svetog Jure koji je treći najviši vrh u Hrvatskoj. Iako izgleda kao na dlanu, savjetujemo vam da na Biokovo ne idete bez dobre pripreme, planinarske obuće, odgovarajuće odjeće i dovoljno hrane i vode. Čak i za ljetnih mjeseci na tolikoj nadmorskoj visini dolazi do ozbiljnog pada temperature. Na masivu se nalazi istoimeni park prirode u kojem možete vidjeti prelijepe biljne endemske vrste koje se probijaju kroz sive pukotine, da spomenemo samo neke od njih: modro lasinje, grimizni ljiljan vrtoglav i biokovsko zvonce. Nevjerojatan broj vrsta leptira može se najbolje promatrati u proljeće, a rijetki će sretnici vidjeti špiljskog endemskog kukca: biokovskog špiljskog lažištipavca ili druge špiljske endeme koji obitavaju samo ovdje. Ako budete jako dobri, možda ugledate balkansku divokozu.

Dođite u Tučepe i rezervirajte svoju apartman ili kuću za odmor na vrijeme da se možete osobno uvjeriti u to koliko je ovdje borovi zeleniji, a more i nebo plaviji.