Kuće za odmor Poljska

Provedite nezaboravan odmor s obitelji u Poljskoj! Pitate se zašto? Poljska je deveta po veličini država u Europi, a broj stanovnika doseže skoro 40miliona! Poljska je fascinantna zemlja za odmor koja privlači iz godine u godinu sve više turista. To ne treba čuditi, jer je bogata prirodnom raznolikošću od plaža sa sitnim bijelim pijeskom na pomeranskoj istočnoj obali do snijegom prekrivenih mjesta na jugu. Pregršt dodatnih aktivnosti tijekom odmora možete pronaći ovdje. Rezervirajte neku od predivnih, potpuno opremljenih kuća iz NOVASOL ponude.

Kuće za odmor Poljska

Popularne kuće za odmor u Poljska

Loading...

Apartmani Poljska

Osim veličanstvene Varšave, glavnog grada i poznate europske metropole posjetite i ostale veće gradove poput: Łódź, Krakov, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice i ostale. Mi ćemo vam ponuditi apartmane i kuće za odmor upravo u vama omiljenom odredištu najveće slavenske zemlje u Europskoj uniji. Samo pregledajte našu ponudu koju možete naći diljem zemlje i rezervirajte smještaj koji vam se sviđa. Vidjet ćete da imamo odličnu ponudu posebno na zapadu uz granicu s Njemačkom, jugozapadnim planinama, ali ono čime se najviše ponosimo velik je broj apartmana i kuća za odmor na širokim i gotovo beskrajem bijelim pješčanim plažama Baltičkog mora.

Apartmani Poljska

Poljska - zanimljivosti

Znate li da su Nikola Kopernik i Frederic Chopin rođeni u Poljskoj? Zračna luka u glavnom gradu Varšavi zove se upravo po slavnom skladatelji! Obrazovao se na sveučilištu u Krakovu. Znate li da se ne samo u Rusiji već i u Poljskoj tradicionalno pije votka? Trebate još zanimljivosti? Evo! Rudnik soli Wieliczka jedan je od najstarijih na svijetu kojeg možete posjetiti dok ste ovdje na odmoru, a u njemu se ne nalaze samo beskrajni hodnici i stube, već i slana jezera, skulpture od soli pa i cijele dvorane. Nadamo se da smo vas nagovorili, a sada pogledajte našu ponudu kuća za odmor diljem Poljske i odlučite se za jednu! Vile, kuće i apartmani u Poljskoj idealni su za provesti godišnji odmor u intimnoj, privatnoj atmosferi i ambijentu. Započnite obilazak i upoznavanje Poljske upravo iz jedne od naših vila, kuća ili apartmana za odmor. Pročitajte koje aktivnosti i ponude za vrijeme godišnjeg odmora u Poljskoj možete koristiti te rezervirajte NOVASOL vilu, kuću ili apartman u Poljskoj.

Smještaj Poljska

Opuštanje i zabava u Poljskoj

Tijekom svakodnevice baš i nemamo vremena opuštati se satima u nekom wellnessu. Zato je odmor idealno vrijeme upravo za to. Područje Zakopane i planine Tatre imaju ne samo odličnu ponudu koja će vas usrećiti na zimskom odmoru već i najgušću mrežu toplica i wellness ponude u cijeloj Poljskoj. Terme Bania ponudite će vam termalni bazenski kompleks sa zabavnom zonom za djecu, zonom za opuštanje s vodenom masažom te zonom sauna u kojima se nalazi tiha zona za odrasle za maksimalno opuštanje. Tu su toplice Bukovina u kojima imate vanjski i unutrašnji bazenski dio te saune. Jedne od najmirnijih toplica su Goracy potok Szaflary s termalnim bazenima. Terme Mszczonow nalaze se unutar sata vožnje od glavnog grada. Sat i pol vožnje od Krakova leže terme Solec-Zdroj s bazenima u kojima plivate u mineralnoj vodi. Među najvećim termama ne samo u Poljskoj već i u Europi su Uzdrowisko Ustron gdje možete izabrati među više tisuća različitih medicinskih tretmana. Gdje god postoji veće mjesto ili se radi o omiljenom odredištu u Poljskoj negdje u blizini se sigurno nalaze toplice. Ne mislite da ćete se samo brčkati i opuštati na odmoru. Morate posjetiti barem jedan od tematskih zabavnih parkova u Poljskoj. Među omiljenima su: Energylandia u Zatoru, Kolejkowo Park u Wroclawu u kojem se nalazi i odličan vodeni park, Park Slaski (Park Šlezije) u Chorzowu, Majaland u Kownatyju. Zakopane, Sopot, Varšava i Krakov imaju svoje odlične vodene parkove, a u svakom od gardova nalazi se barem jedan.

Plaže Poljska

Spomenute plaže Baltičkog mora prekrasan su prizor u svim godišnjim dobima. Lijepi Gandsk ili Gdanjsk velik je i lijep grad na zapadnom dijelu ušća rijeke Visle, a osim što ćete se u njemu oduševiti zanimljivom i bogatom turističkom ponudom, njegove plaže će vas podsjetiti na najljepše ljetne razglednice. Najpoznatije među njima, a možda i najljepše su Jelitkowo, Stogi i Brzezno. Plaža u mjestu Leba ne samo da je romantična lokacija s nevjerojatnu čistom i njegovanom plažom, već u blizini imate i sadržaje za djecu. Na divnoj širokoj plaži Swinousjscie pripazite da tijekom romantične šetnje ne odšećete u Njemačku na čijoj se granici nalazi. Plaža u mjestu Sopot ljeti će vam ponuditi pijesak, brojne sadržaje i živahne lokale, a u hladnijim mjesecima možda ćete imati tu sreću da ugledate i kojeg labuda. Plažu u mjestu Niechorze vole uspoređivati s plažama sjevernih obala Tihog oceana. Među ostalim omiljenim plažama koje su ne samo lijepe već i vrlo živahne za ljetnih mjeseci, a na kojima će zbog njihove prostranosti svatko naći mjesto za sebe su Gdynia, Krynica, Jurata i Jastrzebia Gora te brojne druge.

Odmor u Poljskoj

Odmorite se u potpunosti u potpuno opremljenim vilama, kućama i apartmanima iz NOVASOL ponude u Poljskoj. Svaka kuća posebno je uređena i nudi komfor prilikom boravka. Provedite nezaboravan odmor u Poljskoj sa svojim prijateljima i obitelji! Pogledajte koje sve mogućnosti imate prilikom odmora te koje sve zanimljivosti i aktivnosti možete vidjeti, posjetiti i doživjeti u ovoj krasnoj zemlji!