Bibinje, odmorite se na plaži

Nedaleko grada Zadra smjestilo se mjesto Bibinje. Malo mjesto na obali oduševit će vas svojim šarmom, šetnicom i marinom. Ime mjesta spominje se već u 11. stoljeću, no nema puno zapisa o nastanku samog mjesta. NOVASOL vam nudi raznolik i bogat izbor kuća i apartmana u ovom kutku Dalmacije.

Bibinje kuće za odmor i šetnica

Popularne kuće za odmor u Bibinje

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Bibinje

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Bibinje

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Bibinje

Loading...

Bibinje - apartmani i kuće

Želite li odmor provesti u kući s bazenom ili biste radije izabrali apartman s pogledom na more, samo ih pronađite u našoj ponudi smještaja za odmor. Naše su smještajne jedinice potpuno opremljene svime što biste na odmoru mogli zatrebati. Izaberite iz raznolike ponude vila, kuća i apartmana smještaj u skladu sa svojim željama i priuštite si odmor kakav zaslužujete. Otkrijte lijepu uređenu rivu uz koju se njišu ribarske brodice: šetnja na jugoistok vodi vas do Sukošana, dok na sjeverozapadnoj strani možete prošetati do samog Zadra. Ako volite miran i opušten odmor, Bibinje su pravo mjesto za vas. Posjetite crkvu Svih Svetih smještenu podno brda Sasavca i crkvu Sv. Roka koja je ujedno i simbol mjesta, a sagrađena je u 16. stoljeću.

U ljetnim mjesecima moći ćete uživati u tradicionalnim dalmatinskim feštama koje se ovdje održavaju. Ljeti ovo mjesto nudi brojne manifestacije na kojima možete upoznati kulturu i način življenja ovog kraja. Ukoliko volite klapsku pjesmu, na kulturnoj manifestaciji pod nazivom ''Raspivano Bibinje'' imate priliku čuti neke od najboljih klapa Dalmacije. Ova se manifestacija tradicionalno održava u kolovozu. Poznata je Bibinjska fešta koja počinje točno u ponoć 15. kolovoza i to u uvali Jaz u samom središtu mjesta. ''Pozdrav ljetu'' također je omiljena manifestacija posvećena upravo posjetiteljima koji su ovdje na odmoru. Lokalni ugostitelji nude im razne proizvode i specijalitete besplatno, a sve je začinjeno nastupima pjevača. U konobama ćete pronaći specijalitete od domaće ''spize'', osobito morske delicije kojima Dalmacija obiluje.

Na području Bibinja nalazi se jedna od najvećih ACI marina u Hrvatskoj. Suvremeno je opremljena te ima preko 1200 morskih vezova. Ovdje se mogu sidriti plovila do 55 metara dužine.

Kuće za odmor Bibinje

Bibinje - priroda

Ljubiteljima prirode osim mora, sunca, plaža te morskih radosti preporučamo posjet nacionalnim parkovima do kojih se može stići kraćom vožnjom ili plovidbom. Na ovom se području nalaze čak četiri nacionalna parka i dva parka prirode. Iznimne prirodne ljepote možete posjetiti tijekom čitave godine te uživati u bioraznolikosti i jedinstvenim krajolicima ovoga područja. Nacionalni park Plitvička jezera iznimno je cijenjen u cijelom svijetu i nikako ga ne biste trebali zaobići dok ste ovdje na odmoru, bilo ljeto ili zima.

Ukoliko ste željni noćnog provoda i više urbanih sadržaja, posjetite Zadar u čijem ste praktički predgrađu. Kažu da upravo u Zadru možete vidjeti najljepši zalazak sunca i to sa same rive gdje možete uživati ne samo u zalasku već i u zvuku jedinstvenih morskih orgulja ("morgulja"). Zadar nudi brojne aktivnosti koji vam mogu upotpuniti odmor. Potražite smještaj preko naše tražilice i izaberite najbolje za sebe.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOLove ponude još danas i uživajte u predivnoj Dalmaciji na odmoru s obitelji ili s prijateljima!

Apartmani Bibinje

Bibinje smještaj