Apartmani Austrija

Austrija je lijepa destinacija s višestoljetnom turističkom tradicijom koja živi i danas. Vile, kuće i apartmani u Austriji očekuju vas kao polazišne točke za sve one željne planinskih panorama, doživljaja prirode i prštavo svježeg zraka, ali i visokorazvijene infrastrukture, različitih kulturnih i umjetničkih sadržaja te svakako gostoljubivog naroda simpatičnih narječja koja vam odmah uđu ne samo u uho već i srce.

Kuće za odmor Austrija

Popularne kuće za odmor u Austrija

Loading...

Kuće za odmor Austrija

Austrija je relativno mala država s malo manje od devet milijun stanovnika koja vam može ponuditi iznimna bogatstva među kojima se nalaze bajkoviti prirodni krajolici, mnoštvo zanimljivih ponuda aktivnosti na otvorenom te neka od najvećih kulturnih i povijesnih blaga ne samo Europe već i svijeta. Ovo je zemlja planina – dvije trećine države zauzimaju alpsko područje i nalaze se na više od 500 metara iznad mora. Austrijom teku i spektakularne rijeke poput Dunava, Rajne, Mure, Lecha i Inna. Neki njihovi dijelovi idealni su za sportsku avanturu u prirodi. Pregledajte našu ponudu apartmana i kuća za odmor u blizini područja koja nude aktivnosti koje su vam važne na odmoru i nećete pogriješiti.

Putovanje Austrija

Smještaj Austrija ljeti i zimi

U Austriji možete pješačiti, planinariti, voziti bicikl i skijati uz panoramske poglede na alpske vrhunce, spektakularne krajolike te svježi i prštavi planinski zrak. Nema mjesta bez zanimljive kulturne odnosno umjetničke ponude sadržaja. Istražite Austriju i njene ljepote, a što je bolje ishodište za pronalazak novih ljepota od boravka u apartmanu ili kući za odmor? Mnoge od njih imaju panoramski pogled na Alpe koje će vam ponuditi zalazak sunca kakav još niste vidjeli. Prošećite ulicom, posjetite male trgovine, kušajte lokalne poslastice u lijepim gostionicama i upoznajte mještane kao da ste i vi jedan od njih. A to ćete i biti boravkom u nekoj od NOVASOLovih kuća ili apartmana za odmor. Iskoristite poslijepodne za šetnju planinom ili dolinom. Upoznajte parkove i šume Beča, Gradišća ili južnih Alpa počevši iz svog smještaja za odmor.

Smještaj Austrija

Putovanje Austrija

Osim ako se odlučite na odmor u središtu neke od urbanih sredina Austrije, preporučujemo najam automobila, dolazite li vlakom, autobusom ili zrakoplovom. Naravno, mnogi će se odlučiti na dolazak svojim automobilom. Iako Austrija ima iznimno dobru ponudu javnog prijevoza, ništa ne može nadmašiti automobil ili motocikl kada želite vidjeti i posjetiti veliki broj zanimljivosti, večerati u dobrom restoranu, a onda se vratiti u svoj udobni apartman ili kuću za odmor. Naravno, provodite li svoj odmor u Beču, Salzburgu, Innsbrucku ili Grazu za toplijih mjeseci, preporučujemo vam najam bicikla. Odmorite se na dva kotača dok ljepote promiču pred vas.

Zima Austrija

Zimske radosti u Austriji

Volite li skijanje ili daskanje na snijegu (snowboarding), vjerujemo da ste već posjetili Austriju. Ovdje skijaška sezona traje od prosinca do sredine ožujka. Ono što će vas možda iznenaditi je broj skijališta u Austriji  kojih ima više stotina, a možda će još veće iznenađenje biti kratke udaljenosti od skijaških pruga na kojima se nalaze NOVASOLovi apartmani i kuće za odmor u zimovalištima diljem ove lijepe zemlje. U slučaju da niste baš ljubitelj klasičnih zimskih aktivnosti poput skijanja i daskanja, tu su sanjkališta i klizališta, ali i lijepe trgovine i lokali s kuhanim vinom. Zima je prekrasno vrijeme u svim austrijskim gradovima koji tada odjenu svoje ruho iz bajke. Iskusite advent i božićno vrijeme u Austriji i napunite svoje zimske baterije. Ischgl, Saalbach, Ski Arlberg, Sölden, Brixental, Zillertal Arena, Mayrhofen i Kitzbühel su najpoznatija skijališta, a kao što smo spomenuli, ima ih na stotine.

Aktivni odmor Austrija

Ljeto pod Alpama

Od proljeća do jeseni Austrija vam nudi zelene krajolike uz najugodnije temperature za sve aktivnosti u prirodi. Od planinarenja i vožnje bicikla preko spuštanja kanuom niz rijeku pa sve do zmajarenja nad mirisnim alpskim pašnjacima – sve to ćete pronaći u Austriji. Zašto ne biste pronašli upravo onu kuću ili apartman u Austriji koji tražite za idealan dan uz roštilj s obitelji i prijateljima. Kuća s bazenom odličan je odabir za sve one koji većinu svog odmora vole provoditi upravo u svom dvorištu odnosno terasi. Što kažete na odmor uz bazen u blizini nekog lijepog jezera ili parka prirode? Njih u Austriji sigurno ne nedostaje: u Austriji postoje čak 22 parka prirode.

Vinorodna Austrija

Gastronomija Austrije

Svima nam na um padne bečki odrezak ili torta Sacher, no to je samo maleni djelić bogate austrijske gastronomije. Različita peciva, tradicionalni recepti, ali i bogat izbor svjetskih restorana svih svjetskih kuhinja u gradovima Austrije mogu posramiti bilo koju konkurenciju. U Beču kušajte tradicionalni austrijski doručak, otiđite na veliku tržnicu i nabavite sve za pripremu večere, a poslije možete na sushi rolice prije obilaska zoološkog vrta i dvorca Schönbrunn. Suvremeno i tradicionalno se isprepliće u Austriji, a  krajnje je vrijeme da se i vi odlučite na odmor u nedalekoj zemlji.

Doživite Austriju

Vile, kuće i apartmani u Austriji idealni su za odmor u privatnom ozračju. Započnite otkrivanje Austrije baš iz naših vila, kuća i apartmana. Pogledajte koje zanimljivosti u Austriji možete otkriti i rezervirajte vilu, kuću ili apartman u Austriji.

Otkrijte Austriju kao destinaciju za odmor. Provedite odmor u jednoj od potpuno opremljenih vila, kuća i apartmana u Austriji. Svaki od njih uređen je prema osobnom ukusu vlasnika što čini vilu, kuću ili apartman u Austriji jedinstvenim i osobitim doživljajem.