Apartmani Primošten

Zašto ne provesti omiteljski ili romantični odmor upravo u Hrvatskoj? Primošten je malo primorsko mjesto i jedan od najljepših turističkih bisera koji krase Dalmaciju. Blizinom kulturnim i povijesnim središtima kao što su Šibenik, Split i Trogir, te nacionalnim parkovima Krka, Kornati i Paklenica, Primošten postaje idealno odredište odmor daleko od gradske buke, a ipak blizu kvalitetnih sadržaja.

Plaže Primošten

Popularne kuće za odmor u Primošten

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Primošten

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Primošten

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Primošten

Loading...

Primošten - smještaj

Odaberite smještaj u Primoštenu po želji! NOVASOL vam nudi široku lepezu smještaja. Pronađite apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude i krenite na putovanje! Primošten je idealno mjesto za odmor. Izaberete li luksuznu vilu za odmor, apartman ili kuću za odmor u Primoštenu dobar odmor vam je zajamčen. Predivne plaže i okolica samog Primoštena te gradovi u blizini i njihovi sadržaji tijekom ljetnih mjeseci vaš će odmor upotpuniti i učiniti ga nezaboravnim.

Kuće za odmor Primošten

Sport i rekreacija

Svi oni željni aktivnijeg odmora mogu pronaći nešto za sebe između raznih sportova i aktivnosti koji se nude na ovom području Dalmacije. Iz ponude možete izabrati tenis, stolni tenis, mini golf, odbojka na pijesku, Jet ski, pedaline, parasail, centar sa školom za ronjenje. Za posjetitelje željne avanture tu su aktivnosti kao što su slobodno penjanje, paint ball u krškom okruženju, bungee jumping ili rafting na rijeci Cetini.

Primošten - zabavni sadržaji

Tu se nalazi marina Kremik zbog koje je Primošten postao privlačan i onima koji sa sobom dovode plovilo. Mirni zaljev okružen je vinogradima Babića te ste stoga u duhu tradicije i običaja obvezni kušati plodove te škrte zemlje, a uz vino nema ničeg boljeg od malo domaćeg pršuta, sira i maslina. Svi oni željni prave noćne zabave moraju doći baš u Primošten: tu se nalazi najpoznatiji i jedan od najvećih klubova u Dalmaciji „Aurora“. Zabava do zore i koncerti u ovom prekrasnom klubu na izuzetnoj lokaciji će Vas oduševiti. Odmor u Hrvatskoj je sve samo ne dosadan.

Primošten - plaže

Svojim dugim šljunčanim plažama nad kojima se nadvila mirisna borova šuma, bistrim i čistim morem te upornom pjesmom cvrčaka pruža tradicionalni doživljaj sunca i mora. Pogled na plavetnilo i mreškanje jutarnjeg mora zarobi pažnju i ravnodušnijih promatrača. Velika i Mala Raduča tvore jednu od najljepših i najvećih šljunčanih plaža Dalmacije.

Primošten - znamenitosti

Prirodne ljepote nisu sve što obilježava Primošten: tu je i njegova kulturna baština. U središtu starog dijela Primoštena naći ćete crkvu Svetog Jurja iz XV. stoljeća, a nekoliko koraka dalje, na dnu brežuljka nalazi se mala crkva Svetog Roka iz XVII. Stari dio gradića okružuje bedem iz doba kada se o turizmu nije ni sanjalo. Smješten na poluotoku brežuljku i okružen sa sedam otočića, Primošten je zadržao sva arhitektonska obilježja srednjovjekovnog mediteranskog grada. Ta je značajka osobito prepoznatljiva u uskim ulica, takozvanim kalama, i kamenim kućama zbijenim u staroj jezgri mjesta.

Pregledajte NOVASOL ponudu vila, apartmana i kuća u Hrvatskoj, rezervirajte svoj smještaj u Dalmaciji i provedite odmor iz snova u Primoštenu.