Podgora, odmor pod Galebovim krilima

Podgora je gradić na jugu Makarske rivijere u podnožju planine Biokovo. Pripadaju mu obalna naselja Drašnice, Igrane i Živogošće kao i zaseoci u njihovom zaleđu. Apartmani i kuće uz obalu redom se nalaze na kraćoj udaljenosti od jedne od prelijepih šljunčanih plaža, dok malo više, na zelenim i sivim obroncima Biokova leže vile s vrhunskim pogledom na plavetnilo, Brač i Hvar. Podgora je odlična lokacija za aktivni odmor na planini ili na moru. Tu ćete pronaći ronilački centar sa školom ronjenja, ali i izletima na desetak lokacija. Ako ste iskusni ronilac, možete unajmiti opremu i sami otkriti što se krije u podgorskom podmorju. Ako ste ljubitelj „klasičnih“ izleta, nude se izleti brodom ili gliserom na obližnje otoke.

Na plažama se ljeti može otići na vožnju na banani ili tubi. Najam jet skija, vaterpolo i picigin standardni su prizor ljetnog dana u Podgori. Pravi avanturisti mogu se doslovno uzdići i vinuti u visine parasailingom, a tu su i zip line te bungee skokovi. Biokovo osim parka prirode nudi mnoštvo markiranih staza, a oni dobre kondicije i snažnog srca mogu se okušati u brdskom biciklizmu. U Drašnicama ćete pronaći vertikalne klisure sa slobodnim penjalištem. Naravno da se na biciklu možete i cestom zaputiti na izlet u obližnje Tučepe ili Bašku Vodu. Turistički vlakić može biti odlično sredstvo za razgledavanje Podgore čak i za vrućih dana. Podgora nudi vrlo dobro opremljeno i veliko dječje igralište na kopnu, ali i u moru, takozvani Aqua park.

Apartmani Podgora

Popularne kuće za odmor u Podgora

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Podgora

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Podgora

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Podgora

Loading...

Plaže Podgora

U samom centru se nalaze omiljene i najposjećenije plaže u Podgori. Bijeli se šljunak proteže uz šetnicu na kojoj se nalaze kafići, restorani, slastičarnice i trgovine, a tu su rampa i dizalo za osobe s poteškoćama u kretanju. Uživajte u pogledu na more i dvadeset metara visoki spomenik Galebova krila koji bdije nad gradom. Pliševac je najljepša podgorska plaža malo sjevernije od centra, a nudi obilje hladovine pod krošnjama borova. Slijedi stjenovita i šumovita uvala Garma s malenim šljunčanim pojasom. Nastavite li u istom smjeru doći ćete do sljedeće šljunčane plaže, Dračevac, koja nema dodatnih sadržaja, ali zato ima dio za naturiste. Južno od centra nalazi se uska šljunčana plaža Sutikla s dugim plićakom idealnim za picigin. Na južnom rubu grada leži lijepa plaža Čaklje s velikim brojem ugostiteljskih objekata, palmama i borovima.

Svojim iznajmljivačima NOVASOL nudi 25 % popusta na iznos rezervacije. Zašto ne biste  iskoristili tu priliku za svoj sljedeći odmor?

Podgora vam može ponuditi apartmane, vile s bazenom i kuće za odmor u Dalmaciji. Pregledajte našu ponudu smještaja i rezervirajte svoj sljedeći odmor u Hrvatskoj još danas.

Kuće za odmor Podgora

Aktivni odmor Podgora