Tribunj - pravo odredište za obiteljski odmor

Tribunj je malo mjesto na obali Dalmacije samo nekoliko kilometara udaljeno od Šibenika, a praktički u susjedstvu živahnih Vodica. Ovdje možete uživati u miru, prirodi i obiteljskom odmoru, a zaželite li se akcije u obliku noćnog života i ljetne vreve, doslovno možete prošetati prema istoku do obližnjih Vodica.

Tribunj

Popularne kuće za odmor u Tribunj

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Tribunj

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Tribunj

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Tribunj

Loading...

Tribunj - plaže

U Tribunju vas očekuju odlične plaže. Spomenimo mjesnu plažu Zmalin i plažu Bristak. Na bilo kojoj plaži u Tribunju bit ćete iznenađeni bistrinom i intenzivnom plavom bojom mora u kojem ćete vidjeti bogatstvo Jadrana u malom: čisto more obiluje ribicama, školjkama, račićima i morskim puževima. Plaža Zamalin, u samom središtu mjesta, odlično je mjesto s kojeg se ne morate puno micati cijeli dan, jer ste u centru u kojem ima trgovina, bistroa i restorana, dakle svega što vam treba. Na raspolaganju su tuševi, a u more možete uskočiti s betonske obale, preko šljunčanog pojasa, ali i stjenovitih dijelova. Plaža Bristak nalazi se u drugom dijelu Tribunja. Radi se o šljunčanoj plaži koja ne samo da u blizini ima restorane i kafiće, već se na njoj nalazi i igralište s dječjim sadržajima.

Tribunj

Lijepi Tribunj

Tribunj je zadržao dosta svoje izvorne arhitekture u nalikuje na pravi mali sredozemni grad sa svojim uskim ulicama, ljupkim uskim kućama koje su se strisnule jedna uz drugu iako je stara jezgra u biti na brežuljku na kojem se nalazi crkvica sv. Mikule (tako u Dalmaciji često nazivaju svetog Nikolu). Možete prošetati do vrha gdje se nalazi stara utvrda po kojoj se mjesto prije nekoliko stoljeća zvalo – Jurjevgrad. Neće vjerovati koliko je lijep pogled na okolicu, osobito otočiće Logorun i Lukovnjak i ostale manje otoke tribunjskog arhipelaga. Osim marine koja je pravi mamac za nautičare i odražava dugu ribarsku tradiciju, mjesto je prepoznatljivo i po vinogradima i osobito maslinicima. Nikako ne propustite tradicionalnu utrku magaraca.

Prepoznatljivi pečat Tribunju daje otočić koji s kopnom povezan mostom, a u vrijeme osmanlijskih osvajanja i prodora u šibensku regiju pružao je utočište mještanima. Pregledajte našu ponudu i rezervirajte svoj apartman ili kuću za odmor iz snova u Hrvatskoj.