Apartmani Zadar

Područje zadarske regije je najveća i najpoznatija hrvatska povijesna regija. Zauzima jug Hrvatske pa je to prostor sunca, toplog mora, maslina, vina, ribe, pjesme, slikovitih naselja s kućama od kamena, jednom riječju pravi iskonski Mediteran. Grad Zadar Vam u spoju ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti: tražite li idealan smještaj, autohtone gurmanske delikatese, kulturne znamenitosti, suvremene sportske objekte te raznovrsni izletnički program, odabrali ste pravu destinaciju za odmor, sport i zabavu. Grad Zadar u Dalmaciji lako je dostupna destinacija kopnom, morem i zrakom. Ima odličnu prometnu infrastrukturu, kojom je izravno spojen s ostalim većim hrvatskim gradovima te izuzetne kapacitete i suvremenu uslugu brojnih marina.

Apartmani Zadar

Popularne kuće za odmor u Zadar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Zadar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Zadar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Zadar

Loading...

Zadar - sport i rekreacija

Uz rafting, kajak safari, izletničke vožnje brodom po Zrmanji, paintball, pješačke ture i ostale sportske sadržaje koje nudi, sjever šireg zadarskog područja u ponudi ima i speleoturizam. Sportski ribolov u Zadru ima dugogodišnju tradiciju i prvi tragovi sežu u 1938. godinu kada je u Zadarskome kanalu održano prvenstvo regije u udičarenju iz barke. U svakom kutku ove dalmatinske rivijere krije se nešto za aktivan odmor. Od Kožina do Zadra proteže se biciklistička staza. Novigradsko more je bogato ribom i školjkama te poznato po ribarima, a okolni gradići sačuvali su svoju mediteransku arhitekturu, a djelomice se sačuvao i fortifikacijski sustav.

Zadar, Dalmacija

Zadar - zabava

U svim većim mjestima zajamčena je živahna noćna zabava u različitim klubovima i barovima. Brojni koncerti i događanja u Zadru ne zaostaju za drugim urbanim središtima. Ukoliko volite koncerte ili kazališne predstave, tradiciju folklora, gastronomske manifestacije, sportska događanja, dođite na zadarsko područje i odaberite manifestaciju u kojoj želite uživati i sudjelovati. Zasigurno ćete se zabaviti i na Noći punog miseca ili na jednom od koncerata svjetskih glazbenih atrakcija. Na području Bibinja i Sukošana nalazi se Marina Dalmacija, najveća marina na Jadranu, ne samo u Dalmaciji, s raznim popratnim sadržajima. Sjeverne obale, pogodne je za miran obiteljski odmor, poznate su po proizvodnji izvrsnog pršuta, a uz more ima i obilje školjki. Ljeti se u Rtini organizira poznati međunarodni plivački maraton kojega također preporučamo pogledati.

Zadar, Dalmacija

Zadar - plaže

Zadarska rivijera je prepuna najrazličitijih plaža. U Kožinu ćete naći čisto more i plaže okružene mediteranskom vegetacijom, uz gostoljubivo društvo domaćeg stanovništva. Posebnu draž području Bibinja i Sukošana daju prekrasne pješčane i šljunčane plaže. I sjeverni dio ove dalmatinske rivijere prepun je pješčanih plaža s plitkim morem idealnim za dječju igru.

Luksuzni apartmani Zadar

Znamenitosti

  • Pozdrav Suncu i Morske orgulje na zadarskoj šetnici – dvije urbane instalacije na samom vrhu zadarskog Poluotoka

  • Crkva sv. Donata - zaštitni znak grada Zadra

  • Arsenal - Gradski trg u zatvorenom prostoru - spomenik kulture nulte kategorije u Zadru, izgrađen u XVIII. stoljeću za vrijeme mletačke uprave kao skladište za vojnu flotu

  • Kalelarga – kultna ulica i jedan od simbola grada koji budi sjećanja na lijepe trenutke i događaje kao mjesto druženja, zabave i razonode, na procesije i pučke svečanosti

Zadar, Dalmacija

Smještaj Zadar

U našoj ponudi možete vidjeti brojne luksuzne vile. Zadar i njegova šira okolica područje je bogato izborom u slučaju bilo da je vaš izbor moderan apartman ili suvremena kuća za odmor. Zadar skriva pravo blago u svom zaleđu. Ako je vaš izbor mirno okruženje, dalmatinsko zaleđe i kuća za odmor, Galovac, Poličnik, Murvica, Kruševo i slična mala mjesta i sela nude upravo ono što tražite.

Apartmani s bazenom Zadar

Obalno područje Zadra i njegove šire okolice nudi na desetke različitih i vrlo kvalitetnih apartmana čiji gosti mogu uživati u bazenu na svojoj parceli. Ti se apartmani obično nalaze blizu mora tako da vaše ljetno putovanje i odmor mogu biti kombinacija svega što volite. Često se na parcelama nalaze i brojni drugi zabavni sadržaji ne samo za one najmlađe već i za vas. Sve što je vama važno, možete označiti u našoj tražilici koja će za vas odabrati upravo ono što želite.

Pregledajte NOVASOLovu ponudu vila, kuća i apartmana u Hrvatskoj, rezervirajte svoj smještaj u Zadru i uživajte na odmoru u Dalmaciji.