Zašto surađivati s NOVASOL-om?

Vodeći smo stručnjaci u Europi na tržištu privatnog smještaja. Pružamo usluge Vama i našim zajedničkim gostima te pritom maksimiziramo Vaše rezervacije i prihod.

Globalni marketing

Promoviramo Vašu smještajnu jedinicu putem više od 10.000 partnera i predstavljamo je stotinama tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

Zaštita u slučaju nezgode

Važno nam je da se osjećate sigurno prilikom iznajmljivanja. Naši su iznajmljivači zaštićeni u slučaju da se dogodi šteta na objektu od strane naših gostiju.

Sigurnost plaćanja

Plaćanje vršimo unaprijed, prije dolaska Vaših gostiju, i garantiramo isplatu cijelog iznosa u slučaju otkazivanja rezervacije u zadnji trenutak.

Većina iznajmljivača odabire NOVASOL

Pouzdani partner

Dobivate iskusnog, pouzdanog i profesionalnog partnera pri iznajmljivanju s više od 55 godina iskustva. NOVASOL je dio grupacije AWAZE sa više od 90.000 smještajnih jedinica u 36 zemalja i 6 milijuna gostiju svake godine.

Vodeći stručnjaci u tehnologiji

Težimo nuditi Vama i našim gostima optimizirana digitalna rješenja. Svaki dan ulažemo u razvoj tehnologije kako bi platforme za rezervacije i rješenja za optimizaciju cijena bila vodeća na tržištu.

Uz Vas na svakom koraku

Uvijek smo Vam na raspolaganju, samo ste jedan telefonski poziv udaljeni od nas. Ako se pojave pitanja, naš Odjel za podršku iznajmljivačima pomoći će Vam na Vašem materinjem jeziku.

Uštedite 25% na svom sljedećem odmoru - i još mnoge druge pogodnosti!

Istražite Europu s NOVASOL-om i stvorite nove uspomene sa svojim najdražima. Kada nam povjerite svoju kuću za odmor, nudimo Vam 25% popusta na sve NOVASOL kuće u 19 zemalja. Stoga se ohrabrite i putujte!

Posebna ponuda

575-1200x900

Spremni za početak suradnje?

Radujemo se suradnji s Vama!

1

Ispunite kontakt obrazac

Nazvat ćemo Vas kako bismo saznali više o Vašem objektu i dogovorili sastanak s jednim od naših iskusnih zastupnika na Vašem području.

2

Upoznajte svog lokalnog zastupnika

Zastupnik će napraviti individualnu procjenu potencijalnog prihoda od iznajmljivanja, pružiti Vam dobre savjete i smjernice te zajedno s Vama pronaći najprikladnije rješenje.

3

Počnite iznajmljivati

Izraditi ćemo profesionalnu prezentaciju Vašeg smještaja i promovirati ga milijunima mogućih gostiju diljem svijeta. Dok mi obrađujemo rezervacije, pružamo podršku gostima i brinemo se o svim drugim praktičnim stvarima, Vi lako možete pratiti rezervacije putem online portala za iznajmljivače.
Sada iznajmljujete!

Najčešća postavljena pitanja