Brela - kuće i apartmani za odmor u biseru Makarske rivijere

Svi koji su ikad bili u Brelima nikad ih neće zaboraviti. Poznata stijena koja je simbol Brela, postala je ne samo simbolom Makarske rivijere i Dalmacije već i Hrvatske diljem svijeta, tako što se nalazila na brojnim promotivnim plakatima turističke zajednice u predstavništvima, agencijama i na sajmovima zbog svoje jedinstvenosti i ljepote. Danas je stijena u moru nekoliko metara od šetnice zaštićena i penjanje je zabranjeno da biste svi mogli još dugo uživati u pogledu na nju sa šetnice ili dok plivate oko nje.

Brela su manje mjesto na krajnjem zapadu Makarske rivijere. U Brelima ćete uživati u kristalno čistom moru, kilometrima prirodnih šljunčanih plaža, gustoj i mirisnoj borovoj šumi koja se nadvila padinama sve do samog šljunka i većim je dijelom zaštićena te u brojnim šetnicama i pješačkim stazama koje vode čak do starih zaselaka punih izvorne arhitekture i dalje do vrhova planine Biokovo. Planina Biokovo dijeli Brela na zabiokovski dio – Gornja Brela – gotovo cijelo selo smješteno je unutar Parka prirode Biokovo – i na Brela – nekoliko naselja koja se nalaze s južne strane planine, a najveća su Solne i Donje Selo.

Apartmani na moru Brela

Popularne kuće za odmor u Brela

Loading...

Kuće za odmor s klima uređaj u Brela

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Brela

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Brela

Loading...

Brela - Aktivnosti

Ljubitelji aktivnosti na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci mogu uživati u svemu od morskih radosti  što požele: od poligona na napuhivanje uz plažu za najmlađe, preko izleta brodom do obližnjih otoka is skrivenih uvala, do jedrenja padobranom s Biokova. Tijekom cijele godine na raspolaganju vam je možda ono najzanimljivije želite li doista upoznati ovaj kraj: biciklizam brdskim stazama. Makarska je rivijera bila prvom etapom međunarodne biciklističke utrke oko Lijepe naše – Tour of Croatia. Obalni pojas Makarske rivijere dug je približno šezdeset, a širok tri kilometra. U slučaju da ste jako hrabri i izdržljivi, bicikl možete voziti i ljeti, no čuvajte se jakog sunca sredinom dana i radije uživajte na nekoj od ljepših plaža u sjeni alepskog bora i rashladite se u moru.

Smještaj Brela

Luksuzni apartmani - Brela

Brela su biser Dalmacije i Hrvatske, a mi ćemo vam rado ponuditi naše apartmane i kuće za odmor iz snova. Pretražite našu ponudu smještaja u Brelima. Obratite pozornost na opremljenost apartmana i kuća za odmor koji se nerijetko nalaze u lijepom okruženju, a često na raspolaganju stoje bazen, sauna, whirlpool pa čak i oprema za vježbanje ili prostorija za razne zabavne aktivnosti poput pikada, biljara ili stolnog nogometa. Pronađite upravo onaj pravi apartman ili kuću za odmor i rezervirajte još danas.

Apartmani Brela