Kuće za odmor Španjolska

Provedite odmor iz snova u kući za odmor u Španjolskoj. Odaberite svoj savršen smještaj iz NOVASOL ponude i krenite na putovanje. Španjolska vas čeka.

odmor u Španjolskoj

Popularne kuće za odmor u Španjolska

Loading...

Kuća za odmor u Španjolskoj?

Putovanje u Španjolsku oduševit će vas u bilo koje doba godine. Njene prekrasne plaže jednako su iznimne kao i njeni gradovi. Planirate li kratki predah ili dugački godišnji odmor, Španjolska je pogodna za sve opcije. Južniji su dijelovi zajedno s Balearima i posebice Kanarima najdraža meta najčešće baš zimi, kada kod kuće nosimo šalove i kape. Atlantski ocean i Sredozemno more grle Pirenejski poluotok i njegove otoke te stvaraju kilometrima dugačke pješčane plaže, prelijepe uvale, skrivene među strmim liticama. Bilo da se odlučite za smještaj na obali, unutrašnjosti ili otocima, na godišnjem odmoru u Španjolskoj zajamčeno vam je puno prekrasnih sunčanih dana.

Nevjerojatni krajolici Pirinejskog poluotoka

Kanarski otocima ili Kanari (Canarias) - omiljena Španjolska destinacija na Atlantskom oceanu

Otoci sreće ili Kanarski otoci, otočje su smješteno 1324 km jugozapadno od Španjolske; zbog svoje blage klime i ravnomjernih temperatura tijekom cijele godine, idealno su odredište za ljetovanje zimi. U našoj ponudi možete pronaći vile, kuće za odmor ili apartmane na Kanarima, po iznimno povoljnim cijenama i na prekrasnim lokacijama. Otočje se sastoji od naseljenih otoka Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, La Gomera, El Hierro i nekoliko nenaseljenih. Svaki od otoka razlikuje se slikovito i prirodno jedan od drugoga. 

Baleari; između ostalog, Ibiza i Palma de Mallorca

Ako mislite da su Kanarski otoci ipak malo predaleko, posjetite Baleare, španjolsko otočje na Sredozemnom moru, samo 75 km od obale Pirinejskog poluotoka. Četiri veća otoka skupine Baleara su Mallorca, Menorca, Ibiza i Formentera i sigurni smo da ćete svoju omiljenu kuću za odmor pronaći na jednom od njih. Glavni grad Palma de Mallorca san je svakog pustolova, kao i poznata Ibiza, gdje zabava ne prestaje do ranih jutarnjih sati. Ako mislite da su Baleari za vas nedostižna destinacija, prevarili ste se. Provjerite NOVASOL ponudu smještaja na Balearima, sigurni smo da je kuća na Mallorci kao stvorena za vas. Iznenadit ćete se raznolikom ponudom i pristupačnim cijenama. Ljetovanje na Ibizi s NOVASOLom nije više nedostižno, a putovanje na Mallorcu kraće je no što ste mislili.

Doživjeti Španjolsku u potpunosti

Odaberite kuću za odmor u Španjolskoj i započnite svoju avanturu. Španjolske kuće za odmor najbolji su odabir za svako društvo željno intimne, privatne atmosfere u ugodnom ambijentu. One nisu samo kuće, već kuće s tradicijom, prava ladanjska imanja, fincas. Finca je zapravo nekadašnje seljačko domaćinstvo, no danas su fincae više nalik na ruralne vile, s velikom okućnicom, okružene uređenim zelenilom, daleko od susjeda. Na ovim prostranim posjedima svatko će se osjetiti kao kod kuće.

Započnite obilazak i upoznavanje Španjolske direktno iz jedne od naših kuća za odmor ili odaberite apartman u gradu. Barcelona, Valencia, Murcia, Malaga, najpoznatija su odredišta duž zapadne obale, gdje možete rezervirati NOVASOL smještaj po svojoj želji sve do Gibraltara, i dalje, uzduž Atlantskog oceana, sve do Portugala. Kuća s bazenom u španjolskoj unutrašnjosti odlična je opcija ako vam nije bitna plaža, ili vam je dovoljan bazen. Španjolska kultura, njeno vino, sangrija, paella, srdačni ljudi i dugački sunčani dani, omamit će vas toliko da ćete poželjeti ponoviti putovanje u Španjolsku svake godine iznova. Španjoska lako u svima izaziva emocije koje ste mogli gledati u filmovima njenog poznatog  redatelja Pedra Almodóvara.

Raskošna vila u Španjolskoj

Što nikako ne smijete propustiti na odmoru u Španjolskoj?

Morate posjetiti predivnu katedralu Sagrada Familia koja je u izgradnji već 130 godina! Bazilika Svete obitelji nalazi se u Barceloni i predstavlja remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja. Ako ste pak ljubitelj neobičnih aktivnosti i volite rajčice – gađajte se njima na festivalu ''La Tomatina'' u mjestu Buñol, posljednju srijedu u kolovozu! Najneobičniji prelazak granice? Iz Španjolske u Portugal u jednoj minuti. Pitate se kako? Zipline vodi do Portugala, a vožnja traje samo 60 sekundi!  

Španjolska je poznata i po koridi, koja je domaćem stanovništvu duboko utkana u običaje i navade. Iako danas borba s bikovima izaziva mnoge kontroverzije, u Španjolskoj je korida gotovo nacionalna svečanost.  Sve je to dio španjolske strastvene kulture, kao što su flamenco i sangria.

Čak i oni koji ne mare za umjestnost poznaju sljedeća imena; Diego Velázquez, Francisco Goya, Salvador Dali, pablo Picasso, Joan Miró... ostavili su svoj neizbrisiv trag, stoga ćete požaliti ako ne doživite uživo barem jedno remek djelo poznatih majstora.

Kuća za odmor u Španjolskoj nije nemoguća mislija već stvarnost, jer Španjolska čeka na vas!   

ročitajte više o Španjolskoj: