Kuće za odmor Njemačka

Provedite odmor s obitelji u Njemačkoj, zemlji dvoraca, parkova, šuma i drugih nevjerojatnih krajolika! Njemačka je puno više od toga! Jeste li znali da Berlin ima više mostova nego Venecija? I da je hamburger dobio ime po Hamburgu? Mnogo je još zanimljivosti koje vas očekuju ovdje. Možda će vašim mališanima biti zanimljiva činjenica da su u Njemačkoj izmišljeni gumeni bomboni. Uz to možete posjetiti najveći zoološki vrt na svijetu (uzmemo li u obzir broj vrsta) u Berlinu koji će oduševiti djecu, ali i odrasle. Možda niste znali da je njemački prvi materinski jezik Europe i jezik kojim kao trećim jezikom govori najviše ljudi na svijetu. Ovdje se tiskala prva knjiga i izdavao prvi časopis na svijetu.

Kuće za odmor Njemačka

Popularne kuće za odmor u Njemačka

Loading...

Apartmani Njemačka

NOVASOL vam nudi nekoliko tisuća apartmana i kuća za odmor, među kojima ima i kućica na splavi. Njemačka je zemlja dobrodošlice s  ponudom smještaja u svim svojim, a osobito zelenim dijelovima. Svjedočanstva raznolike povijesti i tradicija koje je prate nalaze se diljem ove prostrane zemlje koja se proteže od Alpa i Schwarzwalda na jugu do Sjevernog i Baltičkog mora na sjeveru. Osim raznolike prirode tu su i brojni gradovi, ali i zabavni tematski parkovi poput AquaMagisa u Sauerlandu ili Tropical Islands u blizini Berlina u saveznoj državi Brandenburg. U Njemačkoj vas očekuje čak 16 saveznih država, a svaka vam nudi nešto posebno za doživjeti, od lijepih krajolika preko kulinarskih zanimljivosti do kulturnih i povijesnih blaga. Budete li u blizini velikih gradova poput Berlina, Münchena ili Hamburga, obvezno posjetite neku od njihovih atrakcija, poput Brandenburških vrata, Olimpijskog centra ili muzeja Minijaturne zemlje čuda.

Apartmani Njemačka

Glavni grad Njemačke

Njemačka je imala brojne glavne gradove. Prvi je bio Aachen, slijede mu Regensburg, Frankfurt na Majni, Nürnberg, Berlin, Weimar, Bonn (i Istočni Berlin), od 1990. Berlin je ponovno glavni grad. Zbog svoje jedinstvene povijesti, ovaj je grad posebno iskustvo u kojem kao da možete vidjeti ne desetljeća već sva stoljeća kroj koja je prošao zajedno. Osim što ima više mostova od Venecije, ima i više kanala koji su plovni izletničkim brodovima. Možda je to najbolji način da upoznate glavnu Njemačku metropolu. Za one koji više vole kopno, zašto ga ne razgledati na biciklu? Osim svih zabavnih urbanih sadržaja, nude se i wellness kuće za odmor u prekrasnim zelenim okruženjima na rubu grada. Posjetite Tropical Islands – umjetnu tropsku kupolu u kojoj možete pijuckati shirley temple u kupaćem kostimu dok se vaša djeca brčkaju u pravoj maloj laguni okruženoj tropskim biljem. Istražite parkove, više od šest stotina galerija, muzeje, a nema dana kada se tamo ne održava neka kulturna manifestacija.

Njemačka putovanje

Njemačka najveća pokrajina

Na jugu Njemačke leži nama najbliža njena pokrajina – Bavarska. Neke su zemlje iz bajke, a ovo je zemlja u kojoj kao da bajke žive. Tu ćete pronaći čarobne šume, bajkovite dvorce i popločane ulice. Nikako ne propustite posjetiti dvorac Neuschwanstein. Kada ga ugledate iz daljine niste sigurne varaju li vas oči ili je to doista jedna od najljepših građevina koje ste ikad vidjeli, a možda i koju ćete ikad vidjeti. Naše kuće za odmor i apartmani nalaze se diljem pokrajine, od omiljenog Garmisch-Partenkirchena na jugu do Bamberga na sjeveru. Nekadašnje farme, idilična brda, jezera, pivo čekaju vas da dođete u svoj apartman ili kuću za odmor. Zašto ne biste posjetili Oktoberfest, najveći narodni festival na svijetu? No ne zaboravite – unatoč svom imenu, on se odvija u rujnu.

Njemačka priroda

Njemačka priroda

Kada vam netko spomene kilometarske pješčane plaže, pomislite li na Njemačku? Ne vidimo zašto ne, ta obale Sjevernog mora i Baltičkog mora pune su prelijepih plaža koje čekaju da ih otkrijete. Radi se o pitomim plažama s plitkim morem i finim pijeskom, a na njima se obično nalaze brojni sadržaji koji će se pobrinuti ne samo da ne budete gladni ni žedni već ni da vam ništa ne nedostaje, a ponajmanje zabava. Naše kuće za odmor i apartmani nalaze se u blizini ili na tim samim plažama i ponudit će vam odličan ljetni odmor. Neki od naših najbolje opremljenih i najsuvremenijih apartmana nalaze se upravo na Baltičkom i Sjevernom moru. Možda niste mislili zaigrati odbojku na pijesku na sjeveru Njemačke, ali sve što trebate napraviti jest izaći iz svog baltičkog apartmana i malo prošetati. Njemačka vam je sigurno poznata kao odlična destinacija za shopping, ali nikako ne zaostaje ni kao odredište za miran odmor u bilo koje doba godine. Otkrijte njene vinorodne doline rijeka, blage planine na sjeveru ili one mlade i visoke na jugu. Mi vam možemo ponuditi kuće za odmor i apartmane u svim njenim dijelovima.

Njemačka plaže

Njemačka gastronomija

Dolazite li zrakoplovom, već u zračnoj luci vas mogu dočekati mirisi lokalnih delicija. Čuvajte se bavarskih kobasica, svinjske pečenke ili pilećeg odreska. Krumpir i kupus u raznim oblicima i varijacijama su nezaobilazni, dok su omiljeni haluški ili špecle (deblja tjestenina s jajima) jedna od sveprisutnih poslastica osobito s umacima od sira i vrhnja. Ne zaostaju ni variva, osobito razni pripravci s kiselim kupusom i paprikom. Tko nije čuo za Schwatzwald tortu za kaznu će morati pojesti barem dvije kriške s višnjama i tučenim vrhnjem! Možda biste radije pojeli komad tople savijače od jabuka ili slatke okruglice punjene jednim voćem, a prelivene umakom od drugog? Možda ste tip za pivo i sveži hrskavi perec? Sve to možete kušati na svom odmoru u Njemačkoj.