Apartmani Vodice

12 km sjeverozapadno od Šibenika, Vodice su smještene uz samu obalu, u širokoj uvali. Već godinama se ovom tradicionalnom odredištu tisuća posjetitelja sasvim zasluženo dodjeljuju laskave turističke naslove. Vodice su jedna od najvećih turističkih destinacija ne samo u Dalmaciji već na Jadranu, poznata po izuzetnoj posjećenosti te po brojnim sadržajima koje pruža svojim gostima. Prometno su dobro povezane Jadranskom magistralom, a ljeti i brodskim linijama s obližnjim otocima i gradom Šibenikom.

Smještaj Vodice 

Predivne Vodice nudi brojne mogućnosti tijekom ljetnih mjeseci. Posjetite i okolicu Vodica dok ste ovdje na odmoru kao i grad Zadar koji nudi jedinstvene atrakcije. Vodice su odličan izbor za odmor s manjom djecom i obitelji. Predivne plaže omogućiti će vam bezbrižan odmor okupan sunce i morem. Pogledajte ponudu NOVASOL apartmana u Vodicama i rezervirajte smještaj u Vodicama još danas.  

smještaj Vodice

Popularne kuće za odmor u Vodice

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Vodice

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Vodice

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Vodice

Loading...

Vodice: sport i rekreacija

U središtu Vodica nalazi se velika marina sa svim pratećim sadržajima te sa više od 400 vezova za prihvat plovila. Raznovrsne pješčane, šljunčane, betonske i stjenovite plaže, duga šetnica uz more (koja se zapadno proteže sve do Tribunja, a jugoistočno do Srime), bogati sportsko-rekreativni programi, kao i sve vrste sportova na vodi, zadovoljit će svačiji ukus. Ljubitelji ronjenja i podvodnog ribolova mogu posjetiti dubine jednog od najljepših i vrlo očuvanih podmorja u Hrvatskoj. Ako ste željni pravog brdskog biciklizma i u dobroj ste kondiciji možete se javiti u brdsko-biciklistički klub Orlov krug.

smještaj Vodice

Zabavni sadržaji

Kušajte vodičko desertno vino maraština u uživajte u specijalitetima brojnih restauracija i konoba. Noćni klubovi i diskoteke jamče zabavu do svitanja. Mnoštvom bogatih sadržaja i istančanim smislom Vodičana za turizam te uređenju i zaštiti okoliša, Vodice redovito oduševljavaju posjetitelje i dobivaju visoka priznanja. Svakodnevni izleti brodovima i autobusima, bogat kulturno-umjetnički život, tek su komadić raznovrsne ponude.

Vodice plaže

Najrazličitije plaže, od pješčanih do stjenovitih sa svim sadržajima, osobito duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, oduševit će svakog kupača. Vreva i široka paleta popratnih sadržaja uz šetnicu stvaraju pravi ljetni ugođaj veselog gradića u Dalmaciji. NOVASOL apartmani na moru Vodice idealan su izbor za ugodno ljetovanje. 

Znamenitosti Vodice

  • Ćorić kula - o povijesti Vodica govore obrambeni bedemi iz vremena turskih osvajanja, od kojih je ovo jedina sačuvana utvrda

  • Crkva sv. Križa - na starom groblju, XV stoljeće

  • Barokna župna crkva sv. Križa - u središtu Vodica, XVIII stoljeće

  • Kapela Gospe od Milosrđa - na brdu Okit, u vrijeme proboja Turaka stanovništvo u bijegu podignulo je naselje naselje, a na vrhu brda podignuta je ova kapelica

Pregledajte NOVASOL ponudu vila, kuća i apartmana u Hrvatskoj, rezervirajte svoj smještaj u Vodicama i doživite uzbudljivi odmor u Hrvatskoj!