Portugal - vile, kuće i apartmani

Jedna od najsunčanijih zemalja Europe! Predivan Portugal čeka da ga otkrijete i zavirite u skrivene čarolije koje se tu nalaze. Rezervirajte vilu, kuću ili apartman u Portugalu i uživajte u blagodatima ove zemlje!

S više od 300 sunčanih dana godinšnje, s gotovo stotinu nevjerojatnih i međunarodno priznatih golf igrališta, 350 km označenih pješačkih i biciklističkih staza, više od 900 km netaknute obale i približno sto prelijepih pješčanih plaža samo u regiji Algarve, Portugal je jedna od najraznolikijih destinacija s privatnim smještajem u Europi.

Kao jedno od najsunčanijih mjesta Europe Portugal je savršeno mjesto za rezerviranje privatnog smještaja putem NOVASOLa. Ovdje vas očekuju neke od najboljih plaža starog ovog kontinenta koje su od vaše kuće za odmor udaljene samo jednu kratku vožnju.

Bez obzira na to želite li surfati na atlanskim valovima, uživati u večeri i domaćem vinu uz pratnju melankoličnih nota fada, opuštati se na plažama regije Algarve, posjetiti muzeje i sam povijesni grad Lisabon, zaigrati partiju golfa ili samo uživati u miru uz svoj bazen, Portugal je pravo mjesto za upravo fantastičan odmor kojem se toliko radujete.

Plaže u Portugalu

Popularne kuće za odmor u Portugal

Loading...

Ljepote Portugala

NOVASOL nudi bogat izbor vila i apartmana u Portugalu. Rezervirajte apartman ili kuću za odmor u regiji Algarve i boravite u blizini plaža poput Praia de Rocha na kojoj se odvijaju najpoznatiji svjetski nogometni turniri na pijesku i uživajte u nevjerojatnim panoramama litica koje stražare pred Atlanskim oceanom.

Rezervirate li vilu za odmor u Portugalu, stvarate si idealnu situaciju koja će vam omogućiti kušanje portugalske hrane, uživanje u kulturi i istraživanje druge strane Portugala, daleko od obale, u slikovitom zaleđu, s ljupkim selima i gostoljubivim domaćinima. Istražite izvorna sela, tradicionalne tržnice i zanimljive krajolike prije nego dan zaključite pored svojeg bazena uz autohtono jelo koje ste sami pripravili od lokalnih namirnica.

Nezaobilazan dio portugalske kulture i življenja je posjećivanje gastronomskih lokaliteta. U portugalu jednostavno morate često jesti vani. Vaša kuća za odmor idealno je ishodište za kulinarsko iskustvo iz vlastite ali i tuđe autohtone portugalske kuhinje, jer ćete poželjeti ostati u tim krasnim restoranima.

Rezervirajte svoj apartman ili kuću za odmor još danas i iskusite sve što vam Portugal može ponuditi! Pogledajte sve te prekrasne apartmane i kuće za odmor u Portugalu koje vam je NOVASOL pripremio.

Portugal - vile, kuće i apartmani
Apartmani i kuće za odmor u Portugalu
Odmor s bazenom u Portugalu