search

Podgora - kuće za odmor

Rezervirajte jedinstvenu kuću za odmor iz NOVASOL ponude upravo na Makarskoj rivijeri, gdje se smjestio i ovaj divan gradić Podgora. Slikovito mjesto sa šarmantnom lukom, šetnicom i lijepom rivom, privlači sve više posjetitelja tijekom ljeta. Prošetajte se rivom i uživajte u svježini zraka i romantičnoj večeri u nekoj od lokanih konoba koje nude riblje specijalitet ovo podneblja. ''Galebova krila'' ime je spomenika koji se nalazi se na brežuljku kojeg možete podsjetiti a služi kao podsjetnik na osnivanje pobjedničke antifašističke dalmatinske mornarice u drugom svjetskom ratu. Oduvijek je ovo bilo ribarsko mjesto puno brodica, ribara i gostiju koji su brodovima dolazici. U naselju Čaklje nalazi se i mala lučica s lijepom plažom.

Smještaj Podgora

Rezervirajte još danas kuću ili apartman iz NOVASOL ponude u Podgori i uživajte u ovom malom ali prekrasnom mjestu. Od događanja tijekom ljeta posjetite u staroj Podgori crkva Svih Svetih gdje se tradicionalno slavi poznata svetkovina Sv. Vicenca prve nedjelje nakon Velike Gospe. Makarsku rivijeru krasi planina Biokovo u zaleđu koja vas poziva na planinarenje i spoj ljeta i planine. Izaberite koju god plažu želite uzduž rivijere i uživajte u blagodatima ljeta i miomirisima i okusima Dalmacije. Turistička naselje i mjesta uzduž rivijere nude pregršt sadržaja za sve uzraste tijekom vrućih ljetnih dana.

Podgora na Makarskoj rivijeri

Makarska je najveći grad rivijere sa više od 13 tisuća stanovnika, po kojem se zove cijelo Makarsko primorje od Gradca do Brela i cijela Rivijera. Svakako posjetite makarsku i uživajte u posebnostima koje ona nudi. Posjetite Makarsku tijekom kulturnog ljeta koje je poznato po bogatom programu i brojnim manifestacijama od kojih je najpoznatija Noć Kalelarge, te ljetni Karneval.

NOVASOL vam nudi kuće uz more, ili na osami sa bazenom, u centru mjesta ili u zaleđima, gdje god poželite boraviti. Izaberite kvalitetan smještaj kojeg imamo u ponudi i provedite nezaboravno ljeto na Makarskoj rivijeri!