Sukošan, najveća marina Hrvatske

Sukošan je malo mjesto jugoistočno od Zadra s najvećom marinom u Hrvatskoj. Uvala Sukošan u kojoj je marina smještena jedno je od sadržajima najbogatijih ljetovališta u cijeloj zemlji. Teško da nećete pronaći onu aktivnost u kojoj biste uživali na kopnu ili moru u ovom kutku Ravnih kotara. Obližnji Zadar stoljećima je bio sveučilišni i glavni grad Dalmacije pa teško da bi vam na odmoru ovdje nešto mogli nedostajati. Staze uz more kao i one koje vas vode kroz polja, maslinike i vinograde odlične su za trčanje i pješačenje uz mirise makije i mediteranskog bilja. Trim stazom kroz stabla ukusne planike svladajte uspon na području Tustica do vidikovca s pogledom na Pašmanski kanal, zadarski arhipelag, marinu, Sukošan te s druge stane na Ravne kotare. Tustica je poznata po svojoj očuvanosti i gotovo netaknutim prirodnim krajolicima, a trim staza mjeri gotovo deset kilometara. Oni hrabri i dobre kondicije okušat ćete u istraživanju ovog dijela Dalmacije na biciklu. Na raspolaganju je toliko mogućnosti za aktivni odmor od tradicija na granici sporta poput ribolova, preko odbojke, nogometa, košarke pa ronjenja i daskanja, do podizanja razine adrenalina paintballom ili raftingom na moćnoj Zrmanji.

apartmani sukošan

Popularne kuće za odmor u Sukošan

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Sukošan

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Sukošan

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Sukošan

Loading...

Plaže Sukošan

Pitoma obala i raskošna marina ono su čega se svi sjećaju kada se prisjete mjesta Sukošan. Od uvale Zlatna luka do prirodnog kompleksa Tustica niže se desetak kilometara uređenih plaža i prirodnih uvala. Plaža „dječji raj“ ima dugi plićak pješčanog dna. Nije odlična samo za djecu već i za turnire picigina, a na njoj se nalazi sve što vam treba: od tuševa, preko ugostiteljskih objekata do ulaza u more za osobe s poteškoćama u kretanju. Plaža Zlatna luka na ulazu u Sukošan iz smješta Zadra prekrivena je oblucima i obrubljena palmama, ima igralište za odbojku te dječje igralište, a u moru vas čeka pijesak. Plaža Makarska je široka šljunčana i popločana plaža s nekoliko sportskih terena i ugostiteljskih objekata. U sklopu marine D-Marin Dalmacija nalazi se nevjerojatna umjetna polukružna plaža usred same luke. Sadržaji su ekskluzivni i doista se radi o mondenoj lokaciji sa svime što biste mogli poželjeti na plaži, od baldahina u moru do ekskluzivnog kluba.

Iznajmljivačima koji surađuju s NOVASOLom nudimo 25 % popusta na iznos rezervacije. Iskoristite tu odličnu ponudu za svoj sljedeći odmor.

Sukošan u sjevernoj Dalmaciji dobar odabir za ljubitelje odmora na šljunku i pijesku. Izaberite apartman ili kuću za svoj sljedeći odmor u Hrvatskoj još danas.