search

Bibinje - kuće za odmor

Nedaleko grada Zadra u Dalmaciji smjestilo se mjesto Bibinje. Malo mjesto na obali oduševiti će vas svojim šarmom i ribarskim pričama. Samo ime mjesta spominje se već u 11.stoljeću, no nema puno zapisa o nastanku samog mjesta. NOVASOL vam nudi raznolik i bogat izbor kuća i apartmana na ovom području.

Apartmani i kuće - Bibinje

Želite li odmor provesti u kući sa bazenom ili radije birate apartman, mi vam nudimo široku ponudu smještajnih jedinica. Naše su smještajne jedinice potpuno opremljene sa svime što na odmoru trebate. Izaberite iz raznolike ponude vila, kuća i apartmana za odmor smještaj po svojim željama i priuštite si odmor kakvog zaslužujete.  Bibinje ima pravi mediteranski šarm, lijepu uređenu rivu uz koje se njišu brodice ribara. Ako volite opušteniji, mirniji odmor Bibinje su pravo mjesto za takav odmor. Možete posjetiti crkvu Svih Svetih smještenu podno brda Sasavca, zatim crkvu Sv. Roka koje je ujedno i simbol mjesta ,a sagrađena je u 16.stoljeću, te ostale crkve kao i druge znamenitosti koje se tu nude.

Kuće za odmor Bibinje

U ljetnim mjesecima moći ćete uživati u pravim dalmatinskim tradicionalnim feštama koje se ovdje održavaju. Po ljeti ovo mjesto nudi brojne manifestacije u kojima možete uživati i upoznati kulturu i način življenja ovog kraja. Ukoliko volite klape ovdje imati prilike u kulturnoj manifestaciji pod nazivom ''Raspivano Bibinje'' čuti neke od najboljih klapa Dalmacije. U kolovozu se održava ova manifestacija sa dugom tradicijom održavanja.  Poznata je u Bibinjska fešta koja počinje točno u ponoć  15. kolovoza i to u uvali Jaz. ''Pozdrav ljetu'' je isto jedna lijepa manifestacija upravo orijentirana na goste koji su ovdje na odmoru, jer im lokalni ugostitelji nude razne proizvode i specijalitete besplatno a sve začinjeno uz nastup pjevača. Lokalne konobe nude jedinstvene okuse za vaše nepce, specijalitete od domaće ''spize'', te morske delicije kojima Dalmacija obiluje.

Na području Bibinja nalazi se i jedna od najvećih marina u Hrvatskoj. Moderno je opremljena te ima preko 1200 vezova na moru. Plovila do 55 metara dužine mogu se ovdje usidriti.

Bibinje - priroda

Ljubiteljima prirode osim mora, sunca i plaža te morskih radosti preporučamo posjet nacionalnim parkovima na ovim područjima. Na ovom području nalazi se čak četiri nacionalna parka i dva parka prirode. Iznimne prirodne ljepote možete posjetiti tijekom čitave godine i uživati u bioraznolikosti i krajoliku ovoga područja. Nacionalni park Plitvička jezera iznimno su cijenjena i poznata u cijelom svijetu i nikako ih ne biste trebali propustiti dok ste ovdje na odmoru.

Ukoliko ste željni noćnog provoda i više urbanih sadržaja posjetite Zadar, koji će vas sigurni smo oduševiti. Kažu da je najljepši zalazak sunca upravo u zadru i to sa njihove rive gdje možete uživati ne samo u zalasku sunca već i u zvuku jedinstvenih morskim orguljama. Zadar nudi brojne aktivnosti koji vam mogu upotpuniti odmor.  Izaberite neke od komfornih apartmana u centru Zadra koje imamo u ponudi. Potražite smještaj preko naše tražilice i izaberite najbolje za sebe.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude još danas i uživajte u predivnoj Dalmaciji na odmoru sa obitelji i prijateljima!