search

Kastav - apartmani i kuće za odmor

U neposrednoj blizini grada Rijeke, smjestio se gradić Kastav. Bogat je povijesno-kulturnim znamenitostima, a smješten na visini od 365 metara sa kojeg se pruža predivan panoramski pogled na more i cijeli Kvarner. Kastav je mjesto koje čuva tradiciju i povijest kvarnerskog života. Rezervirajte kuću za odmor ili apartman u Kastvu iz NOVASOL ponude i priuštite si nezaboravan odmor na Kvarneru. Kastav je u blizini Rijeke i Opatije do kojih brzo možete stići, a li blizu vam je i Park prirode Učka ukoliko želite planinariti.

Kastav je grad čija će vas arhitektura oduševiti. Volte, male crkvice, razni spomenici kulture, impozantna vrata Gradske lože i Kaštel samo su neki od znamenitosti koje vas ovdje očekuju. Kastav je poseban jer je očuvao tradiciju ovog kraja koja se vidi u svakom kamenu, a sve povijesne zapise i stare zanate ovog kraja pronaći ćete u Muzejskoj zbirci Kastavštine. U večernjim satima prošetajte se ulicama Kastva i doživjeti ćete posebnost ovog mjesta.

cko847

Bogata kulturna baština i brojna događanja Kastav

Panoramski pogled na svjetla grada Rijeke poseban je doživljaj, a klupice su na pravim mjestima postavljene tako da možete duže uživati u pogledu i romantici samog mjesta. Kastav u ljetnim mjesecima bude postaje pravo mjesto za boravak, ne samo zbog arhitekture i znamenitosti već i zbog toga što se tu održavaju brojni koncerti i manifestacije. Festival gitare i Kastav blues festival već se tradicionalno održavaju svake godine i privlače mnogobrojnu publiku. NOVASOL vam nudi kako na Kvarneru tako i diljem cijele Hrvatske kuće za odmor koje su potpuno opremljene i idealne za odmor za veće i manje obitelji. Kuće s bazenom, na osami ili u centru mjesta, komforni apartmani ili pak manje kućice tik do mora, na vam je da odlučite.

Apartmani i kuće za odmor Kastav

Trebate samo izabrati apartman ili kuću za odmor i možete krenuti na putovanje. Dok ste u Kastvu na odmoru, posjetite obližnju Rijeku koja nudi mnoštvo sadržaja za sve uzraste.  Ako poželite otići u shoping ovdje imate dva velika trgovačka centra te dobru ponudu trgovina i u centru grada. Rijeka obiluje događanjima tijekom cijele godine, no najpoznatiji događaj je Riječki karneval u siječnju i veljači. U Rijeci možete u kino, ili u noćni provod u neki od mnogobrojnih barova. Posjetite svakako Trstatsku Gradinu i utvrdu s koje se pruža divan pogled na cijeli grad. Upravo ovdje se ljeti održavaju koncerti i razne manifestacije. Rijeka je grad koji živi punim plućima tijekom cijele godine, iako je prvenstveno industrijski zbog brodogradilišta 3.maja, sve više poprima izgled grada bogate kulture, znamenitosti i dinamičnosti ponude. Rezervirajte još danas predivan smještaj i provedite nezaboravan odmor u Hrvatskoj!