Karlobag - apartmani i kuće za odmor

Malo mjesto Karlobag koje karakterizira spoj kontinenta i mediteranskog načina života. Smješteno na važnom prometnom pravcu od Rijeke prema jugu Dalmacije, a u unutrašnjosti prema Plitvičkim jezerima. Karlobag nudi odmor i onim najzahtjevnijima. Uz samo mjesto Karlobag koji je i općinsko sjedište, okolna mjesta su: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga i Sv. Marija Magdalena, na Velebitu Baške Oštarije.

Rezervirajte apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude i krenite u osvajanje vrhova ili u istraživanje morskih čarolija.

Vakantiehuis in Karlobag

Popularne kuće za odmor u Karlobag

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Karlobag

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Karlobag

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Karlobag

Loading...

Spoj kontinenta i mora Karlobag

Premda je u blizini Karlobaga smještena najviša i najdivnija planina u hrvatskoj, Velebit, a u isto vrijeme na samo 30-tak kilometara vožnje možete doći do jedne od najljepših uvala na svijetu, Zavratnice, smatramo da će vam odmor u ovom dijelu biti poseban. Na vama je da odaberete. Klima je ovdje mediteranska, stoga ne brinite, možete Karlobag posjetiti u koje god godišnje doba poželite. Također, gastronomija se ovdje isprepliće od kontinentalnih okusa od morskih prizvuka, probajte sve što ovo mjesto nudi i uživajte u raznolikosti ponude.

Planinske staze Velebita

Sjeverni i srednji Velebit, od Zavižana do Baških Oštarija, povezuje 57 km duga planinarska staza. Nazvana je po svom projektantu poznatom graditelju putova i staza po Velebitu, Anti Premužiću. Ta je staza omogućila da posjetitelji mogu vidjeti najljepše dijelove i do tada nepoznate dijelove Velebita. Ova staza je prilagođena i rekreativcima, ne samo iskusnim planinarima, s obzirom da nema puno uspona. Iskusite sve čari ove planine; uživajte u svježem planinskom zraku, pješačenju kroz netaknutu prirodu i pogledu na predivan krajolik.

Zavratnica je uvala od koje zastaje dah

Dok ste na odmoru u Karlobagu uzmite si vremena za posjet jednoj od najljepših uvala hrvatske obale. Do nje vodi uređena staza s vidikovcem i šetnica uz more. Iznimna ljepota te kristalno čisto more krase ovu naizgled skrivenu uvalu. Do uvale dolazite i mjesta Jablanac od kuda vam treba pola sata šetnje do uvale. Uvala je i okolica puna je raznolikog bilja i drveća niskog raslinja. Posjetite zavratnicu i uživajte u njenim prirodnim ljepotama.

Rezervirajte kuću ili apartman u Karlobagu ili okolici i uživajte u nezaboravnom odmoru u Hrvatskoj!