Delnice, najviši grad Hrvatske

Grad Delnice nalazi se u Gorskom kotaru, zelenom srcu Hrvatske u zaleđu Kvarnerskog zaljeva. Uživat ćete u planinskom podneblju okruženi brdima iznad 1500 metara nadmorske visine. U blizini se nalazi dramatični Nacionalni park Risnjak, omiljen među ljubiteljima prirode i planinarenja. Nudimo vam apartmane i kuće za odmor u ovom dijelu Gorskog kotara koji je odlično područje za odmor u svim godišnjim dobima. Pobjegnite od vrućina u ljetnim mjesecima u Delnice. Za sve one koji su željni prirode i mirnih oaza daleko od gužve i gradske buke ovdje postoje prilike o kakvima se sanja. Delnice su udaljene dvadesetak minuta vožnje od Rijeke i svega sat vremena od Zagreba. Ovo je i najšumovitiji dio Hrvatske koji je savršen izbor za ljubitelje odmora uz mirise smreke i jele.

Kuće za odmor Delnice

Popularne kuće za odmor u Delnice

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Delnice

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Delnice

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Delnice

Loading...

Nacionalni park Risnjak

Ako želite doista osjetiti srce ovog područja, posjetite Risnjak. Nacionalni park zauzima površinu od 63.5 kvadratnih kilometara odnosno područje središnjeg masiva Risnjak i Snježnik  gornji tok rijeke Kupe. Nacionalnim parkom proglašen je 1953. godine. Flora i fauna su iznimne, pa se nemojte iznenaditi kada na pločama uz staze u šumama vidite da tu obitavaju medvjed, ris, vuk i ostale zanimljive životinje. Postoje označene staze i na vrhu se nalazi mali planinarski dom.

Apartmani Delnice

Delnice i slobodno vrijeme

U Delnicama možete nakon duge šetnje sjesti na ručak ili večeru u neki od restorana. Ovdje se nude specijaliteti od divljači te slastice od šumskog voća koje i sami možete ubrati u obližnjim šumama. Pođite na izlet do Brodske doline kojom teče rijeka Kupa, a brojne mogućnosti poput raftinga ili sportskog ribolova upotpunit će vam izlet i odmor. Na Kupi postoje mjesta na kojima se možete kupati i zaplivati u rijeci koja ljeti zna doseći temperaturu od čak trideset stupnjeva Celzija – samo pazite da ne preplivate državnu granicu.

Gorski kotar dom je odličnim stazama za trekking, vožnju biciklom ili jednostavno uživanje u čistom zraku i prirodi. U blizini Delnica nalazi se mjesto Lokve u kojem je smješteno poznato Lokvarsko jezero te špilja Lokvarka koja je najdublji turistički uređeni speleološki objekt u Hrvatskoj. Park šuma Golubinjak osim prirodnih ljepota nudi brojne atrakcije za sve uzraste poput boćališta, roštilja, ugostiteljskog objekta te dječjeg igrališta. U samim Delnicama ćete pronaći i multifunkcionalnu sportsku dvoranu, kuglanu te dom sportova s bazenom, nogometnim igralištem, pomoćnim dvoranama i ugostiteljskim objektom. Snježne skakaonice su još jedna rijetkost koju ovdje možete posjetiti. Tijekom cijele godine u Delnicama se organiziraju sportske utrke i turniri te odvijaju kulturne manifestacije poput Dana jabuka i Dana Grada Delnice.

Putovanje Delnice

Smještaj Delnice

NOVASOL vam nudi tradicionalne drvene kućice na osami, ljupke apartmane za romantični bijeg te kompletno opremljene suvremene vile koje će zadovoljiti sve vaše potrebe na odmoru. Izaberite još danas apartman ili kuću za odmor i uživajte u Delnicama. Posjetite Delnice i uživajte u prirodnom bogatstvu drevnih šuma.

Smještaj Delnice