Barbat - kuće za odmor

Provedite godišnji odmor u mjestu Barbat na otoku Rabu. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor na Rabu. Izaberite po svojim željama i uživajte na otoku koji će vas oduševiti prirodom, ljudima i običajima.  Barbat je mjesto koje vas čeka čim dođete s trajekta. Idealan je kao mjesto za odmor s obitelji i djecom.

Predivne šljunčane plaže čekaju na vas, posebice popularna plaže zove se Pudarica. Kad nakon plaže ogladnite preporučamo da posjetite neke od restorana ili konoba gdje poslužuju svježe ulovljenu ribu. Morski specijaliteti su ovdje glavno jelo, od kojih su kvarnerski škampi zapravo glavni specijalitet koji morate okusiti. Inače ovo je mjesto poznato nautičarima stoga ga rado posjećuju. Posjetite ranobizantsku utvrdu na brdu sv. Damjan od koje su ostale ruševine. Do utvrde vodi označena staza.

barbat

Popularne kuće za odmor u Barbat

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Barbat

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Barbat

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Barbat

Loading...

Smještaj i zanimljivosti Banjol

Grad Rab je udaljen 8 kilometara od mjesta Barbat gdje možete naći sve dodatne sadržaje. Ujedno obalna šetnica duga 6 kilometara povezuje grad Rab sa mjestom Barbat. Možete uživati u večernjim šetnjama, vožnji biciklom ili slično. Najbliže mjesto udaljeno samo dva kilometara je Banjol. Poznata manifestacija održava se 16.srpnja kada se slavi dan grada gdje ćete upoznate običaje i okusiti gastronomsku ponudu. NOVASOL vam nudi predivne apartmane i kuće za odmor na otoku Rabu. Rab obiluje sa pješčanim plažama, na kojima ćete moći uživati u morskim radostima. Rab ima oko 30 pješčanih plaža, stoga mjesta za odmor i uživanciju neće nedostajati.  Tu su i plaže za pse, nudiste i skrivene uvale.

Rezervirajte još danas smještaj iz naše bogate ponude. Rab nazivaju otokom sreće, a na vama je da otkrijete i zašto. Najveći i i najpoznatiji ljetni srednjovjekovni festival održava se upravo na Rabu, a posvećen je zaštitniku grada Raba sv. Kristofer. Tradicija je započela davne 1364.godine i traje i danas! Manifestacija se zove ''Rabska fjera'' i u te dane cijeli grad se vraća u prošlost. Tu ćete moći vidjeti najzanimljivije tradicionalne običaje, probati najfinije lokalne gurmanske specijalitete i slično. Grad se pretvori u bajku, a ulicama odzvanja glazba, smijeh i radost! Posjetite Rab i uživajte sa svojom obitelji i prijateljima na otoku sreće. Pogledajte NOVASOL ponudu smještaja na Kvarneru.