Smještaj Punat

Punat na otoku Krku pravo je odredište za vaš sljedeći godišnji odmor. Divno mjesto sa kristalno čistim morem i jednom od najčišćih uvala Jadrana. NOVASOL vam nudi divne kuće za odmor na otoku Krku, no i veliki izbor apartmana. Punat se smjestio na jugozapadnom dijelu otoka. Mjesto krasi i jedan mali otočić, Košljun, kojeg možete posjetiti jer je udaljen desetak minuta vožnje brodom. Pođite na izlet na otočić i uživajte u netaknutoj prirodi i bioraznolikosti otoka. Zamislite, ovdje je registrirano čak 540 vrsta biljaka i gljiva! 

Poznata marina u mjestu Punat od 19. stoljeća prihvaća brodove i servisira ih te je zaslužna za razvoj nautičkog turizma. Danas je Punat jedan od najznačajnijih nautičkih središta ali i plodno mjesto za maslinarstvo.

Punat i biciklizam

Ukoliko ste ljubitelj aktivnijeg odmora posebno vožnje biciklom možete iskoristiti pogodnost i imati sve biciklističke rute na jednom mjestu. Aplikacija sadrži sve MTB, tekking i cestovne rute otoka.  Krkbike je nova aplikacija koja ja dostupna za iOS i Android uređaje. Olakšati će vam boravak na otvorenom, a time i otkriti sve prirodne ljepote otoka Krka. U mjestu Punat se često organiziraju biciklijade na kojima također možete sudjelovati.

punat

Popularne kuće za odmor u Punat

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Punat

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Punat

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Punat

Loading...

Gastronomski užici otoka

Uživajte u gastronomiji i tradiciji ovog otoka! U ljetnim mjesecima posjetite neke od tradicionalnih manifestacija diljem otoka Krka na kojima možete  sudjelovati poput:  Dani vina u Vrbniku, Dani smokava u otočnim ugostiteljskim objektima,  Dani šurlica i šparoga  u travnju i Dani janjetine i sira u svibnju.

Lako dostupan smještaj

Krk je otok koji je prepun sadržaja za sve uzraste. Uživajte u panorami, šetnjama, kristalno čistom moru, skrivenim uvalama, odličnim restoranima. Ovdje na otoku imate sve a opet možete doživjeti poseban osjećaj života na otoku. Krčki most spaja otok sa kopno stoga je dostupan i zbog toga izrazito razvijen. NOVASOL vam nudi bezbroj predivnih, komfornih kuća na otoku Krku, a za sve koji traže apartman, Punat je idealno odredište. Uživajte u blagodatima otoka i provedite ovdje nezaboravan odmor sa obitelji i prijateljima na prekrasnom Kvarneru.