Stara Novalja - kuće za odmor

Stara Novalja se nalazi se na otoku Pagu, sjeverno od Novalje, uvučena u dubokoj uvali. Novalja je poznato mjesto za dobar noćni provod, dok je stara Novalja više orijentirana na obiteljski odmor. U uvali smještena, zaštićena od bure, savršeni je izbor za vaš sljedeći odmor. U Staroj Novalji moći ćete uživati u odličnoj gastronomiji i provodite sate i sate na najljepšoj uvali na otoku. Stara Novalja ima blagu mediteransku klimu, krase je predivni maslinici te čisto more.

apartmani stara novalja

Popularne kuće za odmor u Stara Novalja

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Stara Novalja

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Stara Novalja

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Stara Novalja

Loading...

Smještaj – Stara Novalja

Za bezbrižan odmor potreban vam je samo udoban smještaj jer Novalja će vam pružiti sve ostalo. Idealna za odmor, Novalja je odličan izbor za odmor! NOVASOL u Novalji nudi kuće za odmor i apartmane koji će vam upotpuniti dojam godišnjeg odmora. Rezervirajte smještaj u Staroj Novalji još danas!

Pješčana plaža Trinćel oduševiti će cijelu vašu obitelj, a krasi je plava zastava. Stara Novalja osim predivnih plaža, ima i zanimljivosti te aktivne sadržaje koje možete doživjeti. Posjetite ostatke starog grčkog antičkog vodovoda ili se okušajte u ronjenju u nekom od ronilačkih centara. Vaši mališani uživati će u iskustvo koje pruža polupodmornica kroz koju će moći pratiti morski svijet. Gastronomija otoka Paga je izvrsna, stoga ju nemojte propustiti. Večerajte u nekom od lokalnih konoba i uživajte u tradicionalnim okusima otoka. Probajte čuveni ''paški sir'' uz vino s otoka ili neke od specijaliteta s janjetinom ili svježom ribom.

Ukoliko se zaželite noćnog provoda uputite se u Novalju na plažu ''Zrće'' gdje se nalaze klubovi koji nude odličnu zabavu za mlade. No i po danu možete uživati na ovoj poznatoj šljunčanoj plaži koja može primiti više tisuća kupača. Osim kupanja i sunčanja možete uživati u brojnim sportskim aktivnostima i sadržajima. 

Otok Pag je specifičan po tome što je sav pejzaž u kamenu, nalazi se pod krilom Velebita, a okružuje ga kristalno čisto more. Pag je kamenit i drugačiji od svih ostalih otoka na Jadranu. Ima bogatu povijest i kulturnu baštinu od koje je najpoznatiji suvenir Paga ''paška čipka''. Pag je ujedno i jedan od najsunčanijih otoka Jadrana. U ljetnim mjesecima održavaju se razne manifestacije na otoku pogotovo u vrijeme paškog kulturnog ljeta koje traje dva mjeseca i nudi mnoge sadržaje. Rezervirajte NOVASOL kuće za odmor još danas na otoku Pagu i uživajte u nezaboravnom provodu i odmoru!

apartmani stara novalja