Kuće za odmor Vrbovsko, Gorski Kotar

Vrbovsko se nalazi jednom od najšumovitijih dijelova Hrvatske. Leži u zaleđu Kvarnera, na pola puta od Rijeke do Zagreba, a najstariji sačuvani zapisi ga spominju od 1481. godine. Veća naselja ovog područja nose nazive Vrbovsko, Moravice, Lukovdol, Sverin na Kupi i Gomirje. Osim bogate vegetacije, ovdje vas čeka iznimno boga kulturno-povijesna baština. Ovo je područje iznimno bogato šumama, a veće rijeke koje ga obilježavaju su Kupa i Dobra. Nikako ne smijete propustiti obilazak ili cjelodnevni izlet iz bajkoviti potok Kamačnik.

Vrbovsko

Popularne kuće za odmor u Vrbovsko

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Vrbovsko

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Vrbovsko

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Vrbovsko

Loading...

Vrbovsko

Mjesto zauzima krajnji istočni dio Gorskog kotara, a od Slovenije ga odvaja rijeka Kupa. S istoka je obrubljen nizom naselja, sa zapada granica kreće od sutjeske Kupe, preko mjesta Razdrto, prolazi između Koritnika Velikog i Paleža, preko željezničke pruge do područja Sušica-Jablan. Južni rub područja prolazi najvišom nadmorskom visinom, čak tisuću metara. Ovdje se nalazi nekoliko prelijepih vrhova od 1150 do 1289 metara nadmorske visine: Debela kosa, Bukovica, Bijela kosa, Mirkovica i Smolnik. Ovo je prelijepo područje koje je jedno od najbogatijih u zemlji ne samo biljnim već i životinjskim svijetom. Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor Vrbovsko i odaberite svoju zonu komfora u kućici u Groskom kotaru. 

Vrbovsko

Centar za divlje zvijeri u Staroj Sušici

Gorski kotar jedno je od rijetkih mikropodručja na našem kontinentu na kojem još uvijek stanuju tri velike zvijeri – medvjed, vuk i ris. Uskoro se otvara Centar za divlje zvijeri (2019.) u mjestu Stara Sušica koji će predstavljati ne samo uže područje Vrbovskog već cijelog Gorskog kotara. Ovdje će biti ispričane priče ne samo o velikim zvijerima, nego i o prirodnoj baštini te šumskoj pedagogiji na način koji će biti zanimljiv svim generacijama.

Vrbovsko

Panova staza u Značajnom krajobrazu Kamačnik

Prelijepa šetnica u kanjonu Kamačnik pristupačna je velikom broju posjetitelja i predstavlja idealno izletište za obitelji s djecom, nastavu u prirodi, izlete ili jednostavno šetnju nezaboravnim krajolikom. Ovaj zaštićeni krajolik iznimne ljepote  skriva stazu duljine tri kilometra uz kristalno bistri potok. Ovdje možete upoznati viseće mostove, biljke i životinje. Pravi je raj za šetače, zabavu na otvorenom i rekreaciju uopće.

Nema boljeg odredišta od područja Vrbovsko za miran odmor u prirodi i dane ispunjene najčistijim zrakom koji možete zamisliti. Pregledajte našu ponudu vila, kuća i apartmana za odmor u Vrbovskom i rezervirajte svoj odmor iz snova u Hrvatskoj.

Vrbovsko

Skijanje Gorski kotar

U koje god godišnje doba posjetili Vrbovsko i ostala mjesta predivnog Gorskog kotara moći ćete pronaći sadržaje koji će vam upotpuniti odmor. Izaberite NOVASOL kuću za odmor u Gorskom kotaru i krenite na uzbudljivo istraživanje okolice. Neka vam NOVASOL smještaj bude polazišna točka za razgledavanje i za aktivnosti. Prvu jutarnju kavu možete ispijati u komfornoj NOVASOL kući za odmor koja je potpuno opremljena i ima sve za vaš bezbrižan odmor. Zašto ne bi izabrali kuću za odmor u Vrbovskom i krenuli na skijanje! Gorski kotar je odličan odabir za sve vrste skijanja! Možete odabrati Ski centar u Tršću gdje se nalaze i uređene staze za nordijsko skijanje. Ako želite sanjkati ili više volite bordanje odaberite Petehovac kraj Delnica. Želite li klizati možete posjetiti Ledenu dvoranu u Delnicama. Bezbroj je mogućnosti!

skijanje gorski kotar