Bakar, odmor u sigurnom zaljevu

Gradić Bakar smješten je u Bakarskom zaljevu nadomak grada Rijeke. Najveći zaljev Hrvatskoga primorja je upravo Bakarski zaljev dug 4,6 kilometara. NOVASOL ima smještaj za vas, na vama je samo da odlučite želite li rezervirati apartam ili kuću za odmor. Možda kuću na osami s bazenom ili radije apartman u centru događanja, na nama je da ponudimo, a vi birate! Dođite na Kvarner i uživajte u predivnom malom ribarskom gradu koji je ujedno i luka. Današnje malo brodogradilište služi za popravke manjih brodova, uglavnom ribarskih. Nalazi se na brežuljku i okružen je brdima koja su na 300metara nadmorske visine.

kuće za odmor bakar

Popularne kuće za odmor u Bakar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Bakar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Bakar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Bakar

Loading...

Bakar - apartmani i kuće za odmor

Grad Bakar u svoj sastavu ima i naselja: Hreljin, Krasica, Kukuljanovo, Plosna, Ponikve, Praputnjak, Škrljevo i Zlobin. Iznad grada prolazi Jadranska magistrala što znači da vrlo lako možete stići do poznatijih i većih mjesta zaželite li se vreve. Zanimljivost su bakarski suhozidi čiju je gradnju potaknula carica Marija Terezija u 18. stoljeću time što je dala kmetovima da polja pretvore u svoje vinograde. Najpoznatija vinova loza koja se tu uzgajala je Belina od koje se radi poznati pjenušac ''Bakarska vodica''.

Suhozidi su danas upisani u registar spomenika kulture. Ukoliko ste na ovom području, kušajte pjenušac u nekom od restorana ili kupite u trgovinama. U Bakru se u ljetnim mjesecima odvijaju razne manifestacije, jedna od njih se odvija na bakarskom Kaštelu kojim možete prošetati, razgledati ga te upoznati, a ujedno naučiti o pomorskim bitkama i povijesti plemenitaške obitelji Frankopan. Manifestacije uključuju i sadržaje za mališane tako da će vaša djeca također moći uživati u bogatom programu. Više o manifestacijama i događanjima možete saznati na službenim stranicama Turističke zajednice grada Bakra.

Ukoliko poželite u šoping uputite se u Rijeku i prošetajte predivnim korzom koje je bilo grada. Rijeka ima mnoštvo sadržaja koje nudi tijekom cijele godine. Posjetite Trsatsku gradinu ili neku od drugih znamenitosti, popijte kavicu na rivi s pogledom na more i okusite neke od specijaliteta ovog područja u brojnim restoranima. Iako je Rijeka poznat industrijski grad, ima svoj šarm i mnogo zanimljivosti i mogućnosti za zabavan boravak. Također ukoliko želite na plaže, možete otići do Kostrene i uživati u dugoj šetnici kraj mora gdje ćete naći uvale za kupanje i sunčanje.

Rezervirajte NOVASOL kuću ili apartman za odmor i uživajte u blagodatima Kvarnera!

apartmani bakar