Vrbnik - odmor za pamćenje

Na otoku Krku smješteno je naselje i općina Vrbnik. Pjesma ''Vrbniče nad morem'' govori o ljepoti i posebnosti ovog mjesta. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor koje možete rezervirati još danas upravo ovdje! Otok Krk je pun predivnih, rustikalnih, modernih ali i tradicionalnih kuća za odmor u kojima ćete se osjećati ugodno i u kojima ćete rado provesti svoj sljedeći godišnji odmor. Posebno je mjesto na kojem se smjestilo ovo naselje. Visoko, na 50metara nadmorske visine, ponosno stoji Vrbnik nad morem.

Uz mjesto Šilo, jedino je veće mjesto na istočnom dijelu otoka Krka. Najpoznatiji domaći proizvod nadaleko poznat kojeg svakako morate kušati je Vrbnička žlahtina. U lokalnim konobama i restoranima gdje poslužuju svježu ribu i morske specijalitete ovog kraja uživajte u vrijeme ručka ili večeru uz dobru kapljicu istoimenog vina. Posebnost ove žlahtine je žuto-zlatna boja koja se ističe u čaši. Uz morske specijalitete probajte i jedan tradicionalan mesni specijalitet otoka Krka a to su šurlice s gulašom od janjčića.  

Uske uličice u mjestu daju poseban šarm, a tu se nalazi i najuža ulica na svijetu kroz koju morate probati proći! Vrbnik najradije posjećuju izletnici, a krasi ga predivan pogled na more koji jednostavno oduzima dah. Vrbnik je i bogat kulturnom baštinom stoga ga nazivaju kolijevkom pismenosti u Hrvata. Otok Krk još nazivaju i zlatnim otokom, zbog velike bioraznolikosti, divnih plaža i brojnih manifestacija.

Ovaj otok živi punim plućima, a prometna povezanost je odlična zbog Krčkog mosta stoga je pristupačan velikom broju posjetitelja. Krk u ljetnim mjesecima budi pregršt događaja, koncerata, klapskih večeri, ribarskih noći i zaista je vrijedan posjete. Ukoliko ste aktivnijeg duha Krk nudi bezbroj označenih treking ruta, biciklističkih staza te sportskih događanja na koja se možete uključiti. NOVASOL ima kuću za vas i vašu obitelji, na vama je samo da odaberete mjesto odmora. Rezervirajte još danas predivan smještaj i provedite idealan odmor na otoku Krku! Kvarner je idealno mjesto za vaš godišnji odmor!

Apartmani Vrbnik

Popularne kuće za odmor u Vrbnik

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Vrbnik

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Vrbnik

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Vrbnik

Loading...