search

Delnice - kuće za odmor

Grad Delnice nalazi se u Gorskom kotaru. Klima je planinska, a okružuju ga brda iznad 1500 metara nadmorske visine. U blizini se nalazi predivan Nacionalni park Risnjak, omiljen među ljubiteljima prirode. NOVASOL ima idealne kuće za odmor u Gorskom kotaru, rezervirajte još danas!.Pogledajte našu ponudu i rezervirajte svoju kućicu koja će vam pružiti odmoriz snova. Pobjegnite od vrućina u ljetnim mjesecima u Delnice. Za sve one koji su željni prirode, mirne oaze daleko od gužve i buke ovdje će moći provesti idealan odmor. Delnice su sada lako dostupne i dobro prometno povezane otkada se izgradila autocesta Rijeka-Zagreb. Udaljene su 20-tak minuta vožnje od Rijeka i svega sat vremena od Zagreba.  Ovo je i najšumovitiji dio Hrvatske koji ima razvijenu drvnu industriju.

Ako želite doista osjetiti srce ovog područja posjetite Risnjak. Park zauzima površinu od 63.5 kvadratnih kilometara te područje središnjeg masiva Risnjak i Snježnik te gornji tok rijeke Kupe. Nacionalnim parkom proglašen je 1953.godine. Flora i faune je ovdje iznimna, u šumama obitavaju medvjed, ris i vuk i ostale životinje.

Risnjak je predivno mjesto za izlet sa obitelji, postoje označene staze i na vrhu se nalazi mali planinarski dom. Za one koje vole prirodu ovo će biti raj. U Delnicama možete nakon duge šetnje sjesti na ručak ili na večeru u neki od restorana. Ovdje svi nude specijalitete od divljači te slastice od šumskog voća s obzirom da je ovo idealno područje za njihov rast. Također možete na izlet do Brodske doline gdje teče rijeka Kupa, a brojne mogućnosti poput raftinga,sportskog ribolova i sl. upotpuniti će vam izlet i odmor.

Gorski kotar  prepun je predivnih staza za trekking, vožnju biciklom  ili jednostavno uživanje u čistom zraku i prirodi. Ovdje ćete doista uživati u mirnom odmoru.  U blizini Delnica nalazi se mjesto Lokve u kojem je smješteno poznato Lokvarsko jezero te špilja Lokvarka koja je druga po veličini u Hrvatskoj. Park-šuma Golubinjak također nudi brojne atrakcije za sve uzraste. Posjetite ovo predivno mjesto i uživajte u prirodnom bogatstvu i ljepotama koje očaravaju.

delnice

NOVASOL vam nudi predivne tradicionalne drvene kućice na osami kompletno opremljene koje će zadovoljiti sve vaše potrebe na odmoru. Izaberite još danas kuću iz snova za vaš bezbrižan odmor u uživajte u ponudi i mogućnostima koje Gorski kotar nudi.