search

Apartmani Crikvenica

Crikvenica je predivan grad za odmor cijele obitelji. Crikvenica obuhvaća čitavu rivijeru gotovo spojenih nanizanih mjesta uz obalu; Drabalj, Selce, Crikvenica i Jadranovo. Povoljan položaj, ugodno podneblje i priroda, lječilišnih karakteristika, uvjetovali su rani razvoj turizma, pa se danas stanovnici crikveničke rivijere ponose turističkom tradicijom dugom stotinjak godina. Rezervirajte smještaj u Crikvenici i provedite idealan odmor s obitelji.

Tražite apartman u Crikvenici?

Konstanto vrednovanje turističkih dobara, blizina središtu Primorsko-goranske županije, gradu Rijeci i zračnoj luci na otoku Krku, te dobra cestovna i željeznička povezanost sa Srednjom Europom, čini grad Crikvenicu jednim od najpopularnijih ljetovališta Mediterana. NOVASOL u predivnoj Crikvenici nudi komforne ali i luksuzne apartmane za odmor. Rezervirajte još danas idealan smještaj za vas i vašu obitelj! Možete posjetiti predivan kaštel Grižane u okolici Crikvenice. Grižane su dio Vinodola, a Vinodolska dolina poznati je raj za bicikliste, penjače i planinare. Ovdje ćete moći provesti aktivan odmor. NOVASOL ima predivne kuće za odmor Grižane nadomak Crikvenice. Pogledajte ponudu smještaja u Crikvenici. 

Crikvenička Rivijera

Crikvenica se razvila u odredište koje obiluje brojnim turističkim kapacitetima, sportskim sadržajima, kulturno-zabavnim manifestacijama, te gastronomskim specijalitetima. Odaberite Kvarner za vaše putovanje s obitelji, rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i uvjerite se u ljepotu ovog mjesta. Crikvenička Rivijera proteže se 15 kilometara uz obalu i obuhvaća gradove: Crikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo. Na samo 30 kilometara od Rijeke pronaći ćete ova lijepa mjesta za nezaboravan odmor na Kvarneru.

luksuzne vile crikvenica

Pet friendly odmor

Crikvenica voli vaše ljubimce! Zašto ne bi ljetovali sa svojom obitelji i sa svojim psom? Dovedite svog ljubimca na odmor u Crikvenicu. Tu se nalazi i trgovina za pse, frizer, veterinar pa čak i hotel za pse. Većina NOVASOL apartmana i kuća za odmor prima kućne ljubimce. Stoga, ne očajavajte ako nemate gdje s vašim ljubimcem! Izaberite NOVASOL apartman u Crikvenici!

apartman crikvenica

Sport i rekreacija Crikvenica

Mnogi sportski centri i klubovi omogućuju aktivan odmor obiteljima s djecom, ali i rekreativcima željnima adrenalina, bilo da se radi o sportovima na vodi ili kopnu. Pa se tako, u sklopu hotelskih kapaciteta ili kao samostalni klubovi i udruženja u Crikvenici mogu naći jedriličarski, plivački, biciklistički i planinarski klub. Nadalje se može uživati u stolnom tenisu, mini-golfu, kuglanju, odbojci na plaži, skijanju na vodi i mnogim drugim aktivnostima.

Zabavni sadržaji Crikvenica

Tijekom cijele godine Crikvenica održava različite manifestacije, kao što je karneval u veljači ili koncerti klasične glazbe za vrijeme Uskrsa. Ljetni mjeseci su ipak nešto bogatiji organiziranim programom, pa se u srpnju može uživati u Danima hrvatskih proizvoda, u kolovozu Danima Crikvenice, u rujnu veselim ribarskim feštama.

Uzduž popularne, dugačke crikveničke šetnice, ali i užoj i široj okolici, naći će se brojni ugostiteljski objekti, poput restorana vrhunske gastronomske ponude, “caffe” barova, otvorenih terasa sa često organiziranom “live” glazbom, te diskoteke i “beach” barovi za mlađu populaciju.

Apartmani blizu plaže Crikvenica

Crikveničku obalu čini čak 8 km dugi niz pješčanih i šljunčanih plaža, povezanih uređenom šetnicom, takozvanom lungomare, koju krasi mirišljavo mediteransko raslinje. Nadalje ima i uređenih betonskih kupališta, ali i stjenovitih plaža, skrivenih u uvalama. Crikvenica je mjesto za potpuni odmor i uživanje. Rezervirajte apartman blizu plaže i provedite nezaboravan odmor u Crikvenici! Glavna gradska plaža nosi i znakovito obilježje čistoće i kvalitete mora “Plavu zastavu”, te obiluje dodatnim sadržajima, ali ujedno je i jedna od rijetkih plaža Jadrana, na kojoj se naplaćuje ulaz. 

Znamenitosti u Crikvenici

  • Aquarium Crikvenica – smješten u centru Crikvenice, sa 24 bazena u kojima živi preko 150 vrsta riba, jadranskih i tropskih vrsta

  • Kotor – značajna arheološka zona sa tragovima prapovijesnog naselja

  • Samostan Pavlina i crkva Blažene Djevice Marije - smješteni na istočnom dijelu Crikvenice

  • Toš – stari mlin za mljevenje maslina, koji se nalazi u obližnjem Dramalju

  • Memorijalni atelje Zvonka cara – posvećen značajnom akademskom kiparu Zvonku Caru