search

Novalja - kuće za odmor

Novalja je grad na otoku Pagu. Prometna povezanost je odlična stoga ćete bez problema doći na otok Pag kao i na Novalju. Trajekti u ljetnim mjesecima voze i dan i noć stoga bez problema možete stići na Novalju (kopno (Prizna) - otok Pag (Žigljen). Brza brodska katamaranska linija povezuje ju s Lošinjom, Rabom i Rijekom. Sam grad obuhvaća deset naselja. Najbliža zračna luka udaljena je od Novalje oko 80 km ili oko sat vremena vožnje (zračna luka Zemunik - Zadar).

Apartmani Novalja

Novalja je idealno mjesto za ljetni odmor. Predivne osunčane plaže nude vam nezaboravne trenutke na odmoru. Izaberite smještaj iz NOVASOL ponude i rezervirajte apartman ili kuu za odmor u Novalji koji će vas osigurati bezbrižan odmor. Pogledajte NOVASOL ponudu apartmana i kuća za odmor.

Novalja je poznati grad najviše po odličnoj zabavi. Najviše je orijentirana prema mladima jer u gradu postoje odlična mjesta za provod i plaže na kojima se održavaju razni koncerti, a u večernjim satima razni svjetski DJ-i i izvođači gostuju u klubovima. Ako ste pravi ljubitelj zabave i noćnog provoda luksuzni apartmani Novalja pravi su izbor za vas kao i apartmani Zrče jer Zrče garantira ludi provod. Pogledajte ponudu NOVASOL smještaja u Novalji.

apartmani novalja

Zanimljivosti i gastronomija Novalja

Ukoliko ste željni kulturnih sadržaja posjetite gradski muzej koji je specifičan po tome što se unutar muzeja nalazi i ulaz u podzemni vodovod. ''Paški trokut''je prirodni fenomen kojeg također posjetite a nalazi se nekoliko kilometara od Novalje. Radi se o megalitskom otisku u kamenu.  Ukoliko želite dođi do ovog fenomena uzmite u obzir da se hoda kamenjarom jer nema točno utabane staze.

U staroj Novalji i samom gradu Novalji ma nekoliko ronilačkih centara ukoliko ste ljubitelj ronjenja. Istražite predivno podmorje Novalje gdje ćete imati prilike vidjeti amfore zatim potonuli rimski trgovački brod, a možete uživati u vožnji u polupodmornici i pratiti morski svijet kroz staklo.

U lokalnih konobama možete probati neke od morskih specijaliteta ali nikako ne smijete zaboraviti na paški sir. Uživajte u siru i odličnom vinu i naravno ponesite kući neke od lokalnih proizvoda koje možete ovdje kupiti. Stara Novalja smještena je sjeverno od Novalje u dubokoj uvali. Jedna od najljepših plaža i najbolje uređenih nalazi se upravo ovdje. Ljetne večeri možete provoditi u šetnjama uz more na lijepo urešenoj šetnici. Rezervirajte NOVASOL smještaj Novalja još danas. 

smještaj novalja

Apartmani i kuće za odmor - Novalja

NOVASOL vam nudi pregršt komfornih apartmana za odmor, kao i predivnih kuća sa bazenima koje će zadovoljiti svakog gosta. Izaberite smještaj po vašim željama  i rezervirajte ga već danas! Provedite nezaboravno ljeto na otoku Pagu!