search

Fužine - kuće za odmor

Fužine su smještene u Gorskom kotaru na 730 metara nadmorske visine. Predivno su mjesto za miran odmor sa obitelji i prijateljima. Pronađite idealan smještaj iz NOVASOL ponude i rezervirajte još danas! U ljetnim mjesecima, kad su velike vrućine, pobjegnite u Gorski kotar i uživajte u zelenilu, čistom zraku i predivnoj netaknutoj prirodi. Stoljetne šume kroz koje možete šetati i uživati u zelenilu te jezero kraj kojeg možete sjediti na klupici i uživati u pogledu samo su neki od prednosti ovog mjesta. Fužine su prometno dobro povezane zahvaljujući autocesti Zagreb-Rijeka. Tako da dok ste ovdje možete u shoping do Rijeke ili do prvih plaža za svega pola sata.

fužine 1

Fužine smještaj

Fužine su popularno mjesto jer imaju mnoge mogućnosti za aktivan ali i opuštajući odmor. Tu se tradicionalno dočekuje nova godine u podne. Fužine su poznate po tom običaju, stoga ako se nađete ovdje u vrijeme blagdana neka vas ne začudi. Ono što će vas najviše oduševiti jesu jezera Bajer i Lepenica. Uz jezera možete na piknik sa vašom obitelji, na kajak ili na rafting, ovisno o tome što volite. Okrijepiti se možete u nekom od restorana ali svakako nemojte zaobići odličnu gastronomsku ponudu ovog područja. Specijaliteti od divljači i slastice u kombinaciji sa šumskim voćem jednostavno morate okusiti. Svoje planove za putovanje započnite biranjem idealne kuće za odmor ili upravo onog pravog apartmana za odmor u lijepim Fužinama.

Preporučamo posjet špilji Vrelo koja je turistički biser Fužina. Nazivaju je ''Postojna u malom''. Špilja je uređena i prilagođena za posjet svim uzrastima po čemu je i jedina takva u Europi. Dugačka je 300metara, a na samo 50 metara nalazi se gorski izvor koji dolazi iz porječja rijeke Ličanke i divan je prizor za doživjeti. Na stranicama Turističke zajednice Fužine možete saznati i o redu vožnje turističkog vlaka koji kreće iz centra Fužina do jezera Lepenica i natrag. Mnogo je mogućnosti, atrakcija i aktivnosti u Fužinama. Možete na jahanje, ili vožnju kočijom, na ribolov ili paintball, na vam je da odlučite! Fužine nude sadržaje koji će upotpuniti vaš odmor i učiniti ga nezaboravnim.

Fužine smještaj

Kuće za odmor Lokve

Lijepo naselje Lokve nalazi se na pola puta između Fužina i Delnica i omiljeno su odredište u svim godišnjim dobima. Posjetite Lokvarsko jezero i Lokvarsku špilju. Lokacija podno Risnjaka idealna je za sve aktivnosti na otvorenom. U Lokvama vam nudimo odličan smještaj za odmor za svaki ukus.

Rezervirajte neku od predivnih kuća iz NOVASOL ponude, uređenu u tradicionalnom stilu ovog kraja, i krenite u avanturu otkrivanje prirodnih bogatstva Hrvatske!