Costa del Sol – kuće i apartmani za odmor

Samo ime govori da je riječ o obali sunca koja se nalazi na jugu Španjolske. Jug Španjolske poznat je među posjetiteljima pogotovo po tome što ga krasi sunce gotovo cijele godine tako da je ovo mjesto posjećeno tijekom svih godišnjih doba. Mediteranski šarm, blaga klima, odlična gastronomija i plaže bez kraja karakteristike su mjesta Costa del Sol mjesta. Španjolska temperamentnost, usporeni način života, puno vina i flamenca ono je što ćete ovdje doživjeti. Uživati ćete u morskim plodovima, maslinovom ulju, dobrom vinu i mnogim mediteranskim specijalitetima. Costa del Sol dobro je povezana sa ostatkom Španjolske stoga nećete ima problema ukoliko dolazite iz drugih odredišta.

odmor u Costa del Sol

Popularne kuće za odmor u Costa del Sol

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa del Sol

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa del Sol

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa del Sol

Loading...

Ljepote mjesta Costa del Sol

Uživajte u dugim šetnjama predvečer kad malo toplina popusti, po predivnim pješčanim plažama mjesta Costa del Sol. Romantična večera uz flamenco čekati će vas u mnogim restoranima, a o točnim manifestacijama i događajima raspitajte se u lokalnoj turističkoj zajednici gdje možete dobiti točne informacije na licu mjesta. Ovo mjesto i susjedna mjesta na jugu vrve od života i posjeta turista iz cijelog svijeta. Djeca će uživati u sadržajima koji se ovdje nude poput vodenih parkova. Svaka plaža dobro je opremljena a u blizini se nalazi avanturistički park ako budete željni adrenalina. Isto tako tu se nalazi i veliki životinjski park gdje će najmlađi moći uživati u pogledu na različite životinje. Ujedno tu je i morski park gdje ćete moći vidjeti dupine, kornjače i mnoge druge morske životinje.

Pronađite apartman ili kuću za odmor iz NOVASOL ponude i krenite u istraživanje i razgledavanje mjesta. Uživajte na terasi svoje kuće za odmor u prvoj jutarnjoj kavici, pa se nakon toga uputite na plažu i uživajte u svim dobrobitima sunca i mora. Sigurni smo kako vam sadržaja neće nedostajati i kako ćete uživati sa svojim prijateljima i obitelji u nezaboravnom odmoru u mjestu Costa del Sol.