Costa de Almeria - kuće i apartmani za odmor

Almeria je smještena između Granade na zapadu i Murcie na sjeveroistoku. Tu se protežu predivne kilometarske plaže koje surferi i ljubitelji vodenih sportova jednostavno obožavaju. Almeria je poznata po tome što je u prošlosti bila arapska luka, koja je potres djelomično porušio, odnosno srušio je glavnu utvrdu ili tvrđavu koje je predstavljala simbol grada. Zanimljivo je da je Almeria bila poznata filmska destinacija za snimanje vestern filmova zbog toga što ju okružuje suhi pojas nalik na pustinju.

odmor u Costa de Almeria

Popularne kuće za odmor u Costa de Almeria

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Costa de Almeria

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Costa de Almeria

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Costa de Almeria

Loading...

Predivne plaže čekaju na vas

Kilometarske pješčane plaže koje krasi plava zastavica, kao oznaka kvalitete i čistoće mora svakako su najprivlačnija značajka ovog mjesta. Brojni turisti dolaze u želji za potpunim odmorom, relaksacijom i uživanjem. Uz plaže nalaze se i trgovački centri, kafići, dodatni sadržaji stoga ovdje ćete uvijek pronaći nešto za sebe. Krasi ju preko 300 sunčanih dana tijekom godine stoga je ova destinacija omiljena i ne samo u ljetnim mjesecima. Najpopularnija mjesta su Roquetas de mar i Aguadulce. Tu ćete pronaći i zabavne parkove za djecu, restorane i barove stoga ovdje je popalrno mjesto za odmor cijele obitelji.

Južno sunce

Jug Španjolske je veoma privlačan zbog svojih prirodnih ljepota ali i zbog kilometarskih pješčanih plaža koje su jednostavno neopisivo lijepe. Rezervirajte svoj idealan smještaj iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj. Dok ste u Almeriji možete posjetiti najbližu njoj, Granadu i drugi po veličini grad u Andaluziji, Malagu koja je rodni grad Picassa. Andaluzija je regija smještena na samom jugu Španjolske i kao takva dio Pirinejskog poluotoka. Tu ćete ne pravi način doživjeti flamenco, koji je zaštitni znak i glavno obilježje Andaluzije. Uživajte u gastronomiji koja je veoma specifična i jedinstvena. Uživati ćete u okusima Andaluzije kroz sva osjetila.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOL ponude i provedite sa svojom obitelji i prijateljima jedinstven odmor, baš onakav kakav ste zamišljali. Rajske plaže Andaluzije oduševiti će vas i sigurni smo vratiti jednom novom prilikom u Španjolsku!