Casares – kuće za odmor

Provedite svoj odmor iz snova u mjestu Caseras u Španjolskoj! Casares pripada regiji Malaga. Kažu da je to grad s razglednice, a da bi otkrili po čemu je on toliko poseban posjetite ga! Reći da je lijep nije dovoljno, on je zaista poseban gradić. Istražite Andaluziju koja je zaista posebna i k tome najstarija regija u Španjolskoj! Prošetajte se starim dijelom grada Casares koji će vas oduševiti svojim šarmantnim ulicama, arhitekturom i znamenitostima. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor diljem Španjolske.

Lej feriehuse i Andalusien hos NOVASOL

Popularne kuće za odmor u Casares

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Casares

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Casares

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Casares

Loading...

Zanimljivosti koje ne smijete propustiti u gradu Casares

Castillo de Casares – u najvišem dijelu grada nalazi se predivan dvorac i utvrda još iz doba arapske vladavine. Ono što će vas zasigurno oduševiti je pogled sa dvorca. Imati ćete osjećaj da vam je grada na dlanu.

Baños de la Hedionda - ovo je kupelj koja se koristila u doba arapske  vladavine. Ovaj je dio proglašen kulturnim dobrom i jednostavno ga morate posjetiti. Legenda kaže da se ovdje kupao Juije Cezar prije borbe sa Pompejom.

Cuevas de la Sierra de la Utrera - u Sierra de la Utrera pronaći ćete špilje stare milion godina koje vrijedi posjetiti. Povedite ovdje obitelj kako bi uživati u zanimljivostima špilje i geoloških formacija. Možete ići i s vodičem kako bi dobili više informacija o samim špiljama.

Naravno, dok ste ovdje na odmoru nemojte zaboraviti posjetiti Malagu. Palme su zaštitni znak Malage, a poznata je i po tome što su tu živjeli mnogi umjetnici. Malaga je rodni grad Pabla Piccassa i Antonia Banderasa. Možete posjetiti rodnu kuću i muzej Pabla Piccassa. Ako ste ljubitelj sladoleda sigurni smo da ste probali okus malage, a ako niste još niste, svakako probajte. Od specijaliteta možete još probati jelo od krumpira ''La papa''. Uz večeru okusite neka od odličnih španjolskoj vina i naravno ne zaboravite pogledati flamenco.

NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor u regiji Malaga u Andaluziji. Rezervirajte kuću za odmor i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!