Apartmani Fuerteventura

Odaberite predivan otok Fuerteventura za svoj godišnji odmor. Svi oni željni aktivnog odmora ovdje će uživati u potpunosti. Rezervirajte smještaj u Španjolskoj i otkrijete sve čari putovanja u ovu zemlju. Zamislite samo, Fuerteventura ima oko 150 pješčanih plaža! Odaberite koju želite i uživajte s obitelji i prijateljima. Izuzetna prirodne ljepote oduševit će vas na ovom otoku. Pogledajte ponudu apartmana i kuća za odmor iz NOVASOL ponude u Španjolskoj.

furteventura surfing

Popularne kuće za odmor u Fuerteventura

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Fuerteventura

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Fuerteventura

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Fuerteventura

Loading...

Zanimljivosti Fuerteventure

Od svih Kanarskih otoka Fuerteventura je otok s najdužim pješčanim plažama stoga je omiljeno mjesto mnogobrojnih posjetitelja. Ujedno je i drugi po veličini kanarskog otočja. Glavna atrakcija ovog otoka nesumnjivo su prostrane plaže na istočnoj obali. Ovdje se možete potpuno opustiti i jednostavno uživati na suncu. Za sve one koji su ipak željni malo kulture i raznolikosti pripremili smo sljedeći izbor znamenitosti i atrakcija. Tako će vaš odmor postati nezaboravnim doživljajem. U gradu Tuineheu doživjeti ćete razne svečanosti (fiestas) pa preporučamo posjet ovom gradu. Otok Fuerteventuru još nazivaju europskim Havajima! Smještena samo 90 km udaljen od afričkog kontinenta uživa u iznimnoj klimi.

Surferski raj Fuerventura

Zbog stalnih vjetrova plaže ovog otoka su raj za ljubitelje vodenih sportova. Zapadna obala odlična je za surfanje i wind surfing osobito na sjeveru kod Corraleja, isto tako i istočna obala (osobito dugi predio s plažom između Coste Calme i Jandíe). U zadnje vrijeme posebno oduševljava kite surfing, a postoje čak i predjeli namijenjeni wind i kite surferima. Na zapadu otoka su strmije obale. Jednako treba pripaziti na jake i promjenjive morske struje.

Gastronomija Fuerventura

Od autentične hrane probajte ukusne tapase. Od pića nemojte propustiti kanarski rum ili neki od odličnih koktela na plažama. Španjolska kuhinja je poznata svjetska kuhinja koja vas neće razočarati! Fuerteventura je idealno odredište za vaš odmor! Uživajte u odmoru kakvog zaslužujete!

Pogledajte NOVASOL vile, kuće i apartmane u Španjolskoj i već danas rezervirajte idealan smještaj!

Pročitajte više o atrakcijama: