Kastilja La Mancha - kuće i apartmani za odmor

Rezervirajte svoj idealan smještaj u regiji Kastilja la Mancha, regiji tvrđava. Kastilja la Mancha je španjolska autonomna zajednica koja se sastoji od pet provincija: Albacete, Ciudad Real, Cuenca, Guadalajara i Toleda. Idealno mjesto za obiteljski odmor.  Pronađite među NOVASOL ponudom idealan smještaj u kojem ćete se osjećati kao kod kuće i krenite na avanturu istraživanja ove prediven regije u Španjolskoj. Regija nudi pregršt mogućnosti i aktivnosti na otvorenom.

Kastylia - La Mancha

Popularne kuće za odmor u Kastilja La Mancha

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Kastilja La Mancha

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Kastilja La Mancha

Loading...

Kastilja la Mancha – idealna regija za obiteljski odmor

Ako razmišljate je li ova regija ono što tražite od godišnjeg odmora, sigurni smo da ćete se oduševiti čim stignete. Posjetite sa obitelji parkove prirode poput Serranía de Cuenca ili Calares del Mundo. Parkovi su idealni za odmor sa djecom. Dok ste ovdje na odmoru posjetite i Tablas de Daimiel, ili Lagunas de Ruidera. U parkovima možete uživati u vožnji s biciklom, šetnjama prirodom sa svojom obitelji. Ali nije to sve, ovdje se nalaze predivni gradovi koji čekaju da ih istražite poput Toleda, Cuenca, Ciudad Real gdje možete upoznati kulturu i povijest ovog područja. Ovo je vinska regija, regija maslina, umjetnosti i bogate tradicije.

5 razloga zašto posjetiti regiju Kastilja la Mancha

  1. Prirodni okoliš nudi obilje aktivnosti na otvorenom, možete uživati ​​u vodenim aktivnostima u Guadiela i rijeci Tajo, Nacionalni parku Cabañeros i poznatom Ruidera. Idealno za uživanje zajedno s obitelji u prirodi!

  2. Gradovi u ovoj regiji su posebno važni kulturno i povijesno za Španjolsku. Morate ih razgledati  i uvjeriti se u njihovu posebnost. Posjetite katedralu u Toledu, ili viseće kuće Cuenca.

  3. Ovdje se nalaze najbolja vina u Španjolskoj, najfinija, koje morate okusiti. Tu su nebrojeni vinogradi, mjesta gdje se možete upoznati s proizvodnjom vina.Kušati razna vina, upoznati se sa svim detaljima i jednostavno uživati u čaši vina nakon napornog dana.

  4. Miguel de Cervantes znao je sve čari ovog mjesta i odlučio ispričati avanture Don Quijotea, najpopularnije knjige na engleskom jeziku. Izgubite se u ludilu ovog starog gospodina i uživajte u svojim avanturama. Probudite Don Quijota u vama!

  5. Posvećenost kulturi je u Kastilji la Mancha tradicionalno ukorijenjena. Posjetite antičko kazalište Almagro i Ocaña, te  posjetite koncert u Ciudad Real.

Kastilja la Mancha – najljepša mjesta za posjetiti

Toledo je jedan od najljepših gradova u ovoj regiji i ujedno glavni grad ove regije. Odiše srednjovjekovnim štihom, i čini se kao da je vrijeme u njemu stało. Grad samostana i utvrda, daje osjećaj kao da ste vitez u 13.stoljeću. Toledo je u srednjem vijeku bio središte proučavanja magije. Posjetite poznatu katedralu u Toledu, viseće kuće u Cuencu, ili nacionalni park Ruidera koji je ujedno i jedno o najvećih močvarnih područja.

Gastronomija

U regiji Kastilja la Mancha uživati ćete u dobro vinu ali i u lokalnim proizvodima i tradicionalnim specijalitetima.  Probajte tradiocionalan sir Manchego, ili tipično domaće jelo gazpacho, uz to okusite jedno od jela sa bakalarom koji je ovdje omiljena riba. Od seserata probajte miguelitos ili fritule. Ovu kuhinju karakterizira jednostavnost no isto tako izvrsnost u tradicionalnim jelima. Ovo je područje maslina i vina, što se reflektira i u samoj gastronomiji regije.

Rezervirajte svoju vilu, kuću ili apartman iz NOVASOL ponude u regiji Kastilja la Mancha i uživajte u godišnjem odmoru u predivnoj Španjolskoj!