Iznajar - vile i kuće za odmor

Prekrasno mjesto, koje privlači bjelinom svojih kuća, šarmom malih ulica, gostoljubivosti svojih domaćina. Mjesto je to za opušten i relaksirajući odmor koje je smješteno na jugu Španjolske u pokrajini Cordoba. Ovo mjesto nudi autentičan odmor, mirniji, odmor za dušu i tijelo. Ovdje ćete upoznati Španjolsku kakva ona zapravo jest. Gastronomija će vas oduševiti do te mjere da ćete sigurno zapamtiti neke od recepata i iskušati ih i kod kuće, nakon povratka sa godišnjeg odmora u Španjolskoj. Krajolik je ono što ćete ovdje prvo primijetiti i u čemu ćete najviše uživati u ovom mjestu. Prilika je to za istraživanje i drugih mjesta u pokrajini Cordoba kao i samog grada Cordobe.

Na samo nekoliko sati vožnje stižete do Seville i Cadiza na zapadu koji nude brojne mogućnosti izvrsnog odmora i brojnih aktivnosti. U Sevilli se nalazi katedrala u kojoj je grob Kristofora Kolumba. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor na jugu Španjolske, na vama je samo da odaberete kakav smještaj želite. Dok ste ovdje na odmoru posjetite Granadu i Cordobu koje nudi mnoštvo dobrih restorana, plaža i aktivnosti za aktivan odmor. Granada je grad za koji kažu da ga jednostavno morate posjetiti. Ima uzrečica koja kaže ukratko da ukoliko niste vidjeli Granadu niste vidjeli ništa. U Cordobi možete posjetiti veliku džamiju koja je veličanstven primjer maurske arhitekture. Danas je ona glavna katedrala Španjolske nadbiskupije.

Uz zanimljive bijele kuće, zelene maslinike i predivan krajolik uživati ćete i u ljepoti jezera ''Embalse de Iznajar''. Nalazi se na vrhu strme kamene stijene sa koje seže panoramski pogled koji će vam oduzeti dah. Oko jezera organiziraju se brojne aktivnosti za aktivan odmor koje možete isprobati.

Izaberite kuću ili apartman u ovoj regiji i uživajte u ljepotama i delicijama koje su jedinstvene u Španjolskoj.

Iznájar

Popularne kuće za odmor u Iznajar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Iznajar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Iznajar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Iznajar

Loading...