La Puebla de los Infantes - kuće za odmor

Provedite odmor u Španjolskoj u mjestu La Puebla de los Infantes i otkrijte sve čari španjolske kulture i povijesti!

Mnoge zanimljvosti čekaju na vas! Rezervirajte još danas NOVASOL kuću s bazenom ili apartman u Španjolskoj i započnite svoj odmor. Nakon što rezervirate smještaj po vašim željama tako da se koristite filterom na našoj stranici koji će vam omogućiti da pronađete upravo onakav smještaj kakav vam je potreban, započeti će vaša avantura u Španjolskoj.

Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

Popularne kuće za odmor u La Puebla de los Infantes

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u La Puebla de los Infantes

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u La Puebla de los Infantes

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u La Puebla de los Infantes

Loading...

Drevne znamenitosti grada La Puebla de los Infantes

Posjetite crkvu Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de las Huertas  koju su započeli graditi krajem 15.stoljeća, a završili nakon potresa u Lisabonu 1755.godine.  Kasnije je restaurirana i to u baroknom stilu. Nalazi se na trgu Plaza de la Iglesia.

Ljubitelji utvrda i dvoraca uživati će u posjeti dvorcu Castillo izgrađenom u najvišem dijelu mjesta koji je u povijesti služio kao vojna obrana te ima sačuvane orginalne zidove i tornjeve zahvaljujući odličnim konzervacijskim timu. Nalazi se na trgu Plaza Castillo.

Kapela Ermita de Santa Ana nalazi se trgu Plaza Santa Ana i vidjeti ćete ju prilikom razgledavanja grada ili šetnje gradom.  Mnoge su još znamenitosti u centru grada poput crkve Iglesia de Santiago, kao i Lavadero Público La Pilas, fontana koja je nekad služila za pitku vodu cijelom mjestu. Žene bi se ovdje okupljale i prale odjeću što je I svojesvrsni simbol andaluzijske kulture. La Puebla de los Infantes ima dugu tradiciju lova stoga je i gastronomija time uvjetovana. Mnoge gastronomske delicije ovog kraja vezane su uz divljač stoga ukoliko ste ljubitelj divljači ovdje ćete zasigurno uživati.

Izletničke staze

Posjetitelji ovog mjesta mogu uživati u šetnjama po označenim stazama pješice ili biciklima i uživati u predivnom krajoliku

Evo nekoliko naziva označenih ruta: Ruta Lora del Río-La Puebla de los Infantes-Lora del Río, Ruta Subida al Santo, Ruta Angorilla-Turruñuelo, Ruta de la Fuente de la Mujer-Sierra del Lobo, Camino de las Cañuelos, Ruta del Mirador del Vértice Geodésico i Sendero Molino de Sofío.

Provedite nezaboravne trenutke u kući za odmor nakon što se vratite sa izleta i aktivnog dana u prirodi. NOVASOL vam nudi predivne kuće za odmor gdje ćete u privatnosti kuće za odmor moći u potpunosti uživati sa svojom obitelji i prijateljima.