Vera - kuće za odmor

Vera se nalazi u općina u regiji Almeria, u autonomnoj pokrajini Andaluziji. Provedite svoj odmor u mjestu Vera u Španjolskoj! Danas je Vera jedna glavnijih komercijalnih centra u regiji s obzirom na broj trgovina i supermarketa. Vera je udaljena 10 kilometara od obale ali općina se proteže sve do obale Vera Playa. Turističko naselje Vera Playa je sve razvijenije i svake godine privlači mnogo gostiju. NOVASOL vam nudi mogućnost da uživate u kućama za odmor u blizini mora i provedete nezaboravan odmor u Španjolskoj sa svojom obitelji.

Vaša djeca će uživati u vodenom parku AquaVera, dok ćete vi i vaši prijatelji provesti opuštajući dan na plaži El Playazo. No, isto tako tu su i druge zanimljivosti, poput vanjskih bazena, mini golfa i vodenih sportova. NOVASOL ima predivne apartmane diljem Andaluzije ako ste ljubitelj apartmana u centru mjesta. Prilikom pretrage smještaja koristite filtere kako bi vam mogli ponuditi najbolje odabire kuća i apartmana. Vera Playa je ujedno i raj za nudiste.

VERA

Popularne kuće za odmor u Vera

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Vera

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Vera

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Vera

Loading...

Što posjetiti u Veri?

Uživati ćete u tapas barovima u Veri, gdje ćete moći kušati tipična španjolska jela. Probajte Gurullos ili neke od ukusnih deserta. Ne zaboravite kušati odlično lokalno vino.Vera nije uspavano mjesto, već živo i puno sadržaja! U subotu ujutro možete do lokalne tržnice osjetiti bilo grada, ili sjesti na kavu u neki od mnogobrojnih kafića gdje su i razne trgovine za ugodan shopping. Festivali su u Španjolskoj česta pojava, stoga kad god dođete u Španjolsku neka od tzv. fiesta (uličnih proslava) biti će vam na raspolaganju. Vera se u tome ne razlikuje. Najbrže ćete upoznati španjolsku kulturu upravo kroz fieste. Vera ima festivale u ljetnim mjesecima ali i tijekom godine poput karnevala te ulične proslave u svibnju i lipnju.  Vera je mjesto koje će vam prirasti srcu.

Izaberite neke od kuća za odmor iz NOVASOL ponude iz Andaluzije i krenite u avanturu razgledavanja i upoznavanja španjolske kulture i običaja.