Mojacar - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u gradu Mojacar! NOVASOL kuće za odmor nalaze se na idealnim mjestima, okružene predivnim krajolicima upravo ovdje u Španjolskoj! Udaljen samo sat vremena vožnje od grada Almeria, pružiti će vam odmor kakav zaslužujete. Ujedno je i najbliža zračna luka u gradu Almeria. Smješten na brežuljku, sav obojen u bijelo (bijele fasade) savršeno je mjesto za obiteljski odmor.

Mojacar se dijeli na dvije zone:  Mojacar Pueblo (Mojacar grad)  i Mojacar Playa (Plaža Mojacar) koji su udaljeni dva kilometara jedan od drugog. Ovaj grad ima dugu povijesnu tradiciju 4000 godina. Možete koristiti autobus za odlazak iz grada na plažu jer na ovoaj relaciji uvijek voze lokalne gradske linije.  Indalo je glavni suvenir grada (čovjek sa lukom iznad glave) što zapravo simbolizira čovjeka sa dugom iznad glave koji čuva stanovnike od zla. Puerta de la Ciudad su vrata grada sagrađena još u 16.stoljeću. Zaljubljenici u umjetnost i kulturu ne smiju propustiti posjetiti muzej ''Centro de Arte Contemporáneo'' u kojem se nalazi fontana La Fuente Mora  sa 12 vodopada.

Prošetajte s obitelji i prijateljima do utvrde iz doba Maura koja se nalazi na vrhu brežuljka i uživajte u kulturnim znamenitostima i pogledu na izniman  krajolik! Mojacar ima odlične golf terene stoga će ljubitelji golfa ovdje sigurno provoditi puno vremena i uživati u omiljenom sportu. Ovdje ćete moći uživati i u izvrsnoj gastronomiji, ali i šarmantnosti uređenog grada dok se budete penjali ulicama starog dijela grada. Popijte kavicu u dobrom društvu na nekom od trgova i uživajte u odmoru u predivnom gradiću bijele boje, Mojacar! Ne zaboravite kušati nekeod lokalnih specijaliteta tipično za ovo područje.

Rezervirajte još danas predivne kuće za odmor s bazenom iz NOVASOL ponude i uživajte nakon dana razgledavanja u privatnosti svoje kuće za odmor. Priuštite si odmor iz snova tako da izaberete NOVASOL kuće za odmor koje su u potpunosti prilagođene vašim potrebama.

mojacar

Popularne kuće za odmor u Mojacar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Mojacar

Loading...