Coin - kuće i apartmani za odmor

Provedite svoj godišnji odmor u Andaluziji! Odaberite kuću za odmor iz NOVASOL ponude kako bi vaša obitelj bila bezbrižna prilikom odmora i krenite u razgledavanje Andaluzije. Neka vaša početna točka bude Coin,od kuda možete krenuti na izlet kroz Sierra de Mijas, posjetiti plažu San Andrés, Casillo de Cártama, crkvu San Juan i mnoga druga zanimljiva mjesta. Coin se nalazi 33 kilometara zapadno od Malage

Vakantiehuis in Coín

Popularne kuće za odmor u Coin

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Coin

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Coin

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Coin

Loading...

Što raditi u mjestu Coin?

Posjetite predivan San Agustín park, koji je izgrađena na ruševinama Convento de los Agustinos. Ovo je odlično mjesto za manju djecu jer ima mnogo mjesta za bezbrižnu igru. U blizini parka nalazi se gore spomenuta crkva San Andrés koja je karakteristična po tome što je spojena sa bolnicom, Hospital de la Caridad. Obje zgrade su povijesno važne a crkva je posebna po svom stilu koji je kombiniran sa neoklasičnim figurama što ju čini jednom od najljepših crkava u ovoj regiji.  Na trgu Plaza Santa María možete posjetiti još jednu zanimljivu crkvu koja je nekada bila džamija a kasnije je postala prva župna crkva u Coinu; Santa María de la Encarnación koja je ujedno i najznačajnija monumentalna zgrada u gradu Coin.  

Činjenica je da Coin ima mnogo više crkva nego ostalih monumentalnih zgrada, pa preporučamo vidjeti i crkvu San Juan Bautista koju ima zanimljiv toranj po kojem je poznat. Uz mnogobrojne crkve, razgledajte i stari dio grada trg Plazuela de San Andrés gdje se u sredini nalazi veliki toranj sa slikom Krista unutra.

Uz to, zanimljivo za vidjeti je i La Torre del antiguo convento de los Trinitarios Calzados, toranj i poznata monumentalna zgrada isto tako važna za grad Coin. U centru grada naići ćete na nekoliko restorana sa terasama gdje možete probati neka od španjolskih jela. U večernjim satima u nekim od kafića možete slušati flamenco ispijajući čašu španjolskog vina što svakako preporučamo da iskusite.

Ukoliko ste ljubitelj šetnje ili piknika u prirodi odlično mjesto za posjetiti je Barranco Blanco gdje osim vodopada koji ćete vidjeti možete uživati u netaknutoj prirodi sa obitelji i prijateljima. NOVASOL vam nudi bezbroj kuća i apartmana za odmor diljem Španjolske, stoga rezervirajte još danas svoju kuću za odmor iz snova i započnite planirati svoj nezaboravni godišnji odmor!