Katalonija - vile, kuće i apartmani

Cataluna tiene todo - na prvi pogled neobična regija s velikom raznolikošću krajolika, Pirineji na sjeveru, neaktivan vulkan Garrotxa, prostrane ravnice u centru regije te grad Barcelona sa svojom raznolikom ponudom. Pogledajte NOVASOL ponudu objekata u Kataloniji te izaberite smještaj za sebe i svoju obitelj. 

Autonomna regija Katalonija, smještena je na sjeveroistoku Španjolske i nalazi se na Mediteranskoj obali. Katalonska obala ima dva različita obilježja, jednim dijelom protežu se litice, strme obale i uvale dok drugim vladaju predivne pješčane plaže. Katalonija se dijeli na četiri provincije: Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Pogledajte ponudu NOVASOL kuća za odmor diljem Katalonije! Katalonci imaju i svoj jezik koji promoviraju u školama. Kataloniju krasi mediteranska klima koja dosta varira s obzirom na obalu i unutrašnjost. Utjecaji i djelovanja višestoljetnih kultura svjedoče o bogatom kulturnom nasljeđu.

Glavni grad Katalonije je Barcelona, smještena na Costa Bravi koja svojom ljepotom, plažama, klimom kao i mnogim znamenitostima i atrakcijama privlači mnogobrojne posjetitelje. Muzej Picasso je muzej koji ćete zasigurno htjeti posjetiti, gdje su izložena brojna djela. Prošetajte se parkom koji je zamislio Gaudi, park Guell koji je zamišljen kao kompleks vrtova, a koji je na popisu svjetske baštine. Gaudijeva crkva, Sagrada Família vam definitvno mora biti na popisu dok budete u Barceloni. Barcelona je grad umjetnika i grad kulture. zatim se uputite u Tarragonu i posjetite Tárraco, starorimski arheološki lokalitet u centru grada Tarragone. Niz posebno prilagođenih sadržaja i usluga Kataloniju čini iznimnom destinacijom za obiteljski odmor a kao polaznu točku izabrati možete svoju kuću za odmor iz NOVASOL ponude na području Loret de Mara, Saloua ili L' Ampolle ili nekom drugom.

Mirisi i okusi regionalne kuhinje ističu se mnogobrojnim restoranima koji u svojoj ponudi nude razne specijalitete popraćene regionalnim vinima koja se nalaze na vinskim kartama. Rezervirajte još danas svoj smještaj u Španjolskoj i uživajte u čarima regije Katalonija!

katalonija

Popularne kuće za odmor u Katalonija

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Katalonija

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Katalonija

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Katalonija

Loading...