El Gastor - kuće i apartmani za odmor

Rezervirajte kuću ili apartman iz NOVASOL ponude u mjestu El Gastor. El Gastor je malo mjesto smješteno sjeverozapadno od Ronde i samo nekoliko kilometara udaljeno od mjesta Zahara de la Sierra. Poznat je po predivnim vidicima sa svoja dva planinska vrha Las Grajas i Algarin s kojih se pružaju veličanstveni pogledi na ostala mjesta u blizini. Možete posjetiti poznati staru uljaru Olearum gdje ćete moći vidjeti kako su se nekad prešale masline te proizvodilo ulje. Ako ste ljubitelj mirnijeg odmora ovdje ćete uživati istražujući predivna mala šarmantna mjesta u blizini sa uskim malim ulicama, daleko od gužvi i užurbanosti.

Lokalna gastronomija i kultura

Ne propustite okusiti tradicionalne gastronomske specijalitete ovog kraja poput guisote ili chicharrones, kao i juhu od svježe rajčice te crni puding.  Museo de Usos y Costumbres je nezaobilazno mjesto koje morate posjetiti a koji je posvećen najpoznatijem banditu Andaluzije iz 19.stoljeća po imenu ''El Tempranillo''. Smješten je pokraj Gradske vijećnice i nudi pregršt tradicionalnih primjeraka koji prikazuju tradicionalne običaje i način življenja  stanovništva na ovim prostorima.

Prirodne staze u Gastoru

Rezervirajte NOVASOL kuću za odmor u El Gastoru i biti ćete okruženi netaknutom prirodom koju možete istražiti pomoću označenih trekking i planinarskih staza. Uživajte u bioraznolikosti ovog mjesta i ako želite povedite svoje ljubimce na odmor jer NOVASOL ima mnogo smještajnih objekata koji dozvoljavaju ljubimce.  Povežite se s prirodom i uživajte u potpunosti na odmoru, a nakon aktivnog dana odmarajte se u svojoj NOVASOL kući za odmor. Iskoristite opremljenost kuhinje u svojoj kući za odmor ili uživajte u pripremi jela na otvorenom, na roštilju uz bazen.  

Bezbroj je mogućnosti, na vama je samo da odaberete najbolju opciju za vas i vašu obitelj! NOVASOL vam nudi veliku ponudu smještaja kako u Andaluziji tako i po cijeloj Španjolskoj.

food

Popularne kuće za odmor u El Gastor

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u El Gastor

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u El Gastor

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u El Gastor

Loading...