Roquetas de Mar - kuće za odmor

Provedite odmor u mjestu Roquetas de Mar! Izaberite NOVASOL kuće za odmor ovdje i provedite nezaboravan u Španjolskoj sa svojom obitelji i prijateljima!

Ovo šarmantno ribarsko mjesto 15 minuta vožnje od Almerie, glavnog grada istoimene regije. Roquetas de Mar nije samo poznato po ribarskoj tradiciji već  i po gastronomiji i mnogobrojnim festivalima koji privlače mnoge goste te po resortu.

Sommerhusudlejning i Andalusien

Popularne kuće za odmor u Roquetas de Mar

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Roquetas de Mar

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Roquetas de Mar

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Roquetas de Mar

Loading...

Brojne znamenitosti Roquets de Mar čekaju na vas!

Od kulturnih znamenitosti posjetite crkvu iz 18.stoljeća Iglesia de Nuestra Señora del Rosari, dvorac Santa Ana iz 16. Stoljeća, ostatke rimskog svjetionika između ostalih iznimnih primjera španjolske arhitekture. Torrequebrada je arheološko nalazište koje također možete posjetiti a datira još od Feničana.

Nakon razgledavanja  vrijeme je za opuštanje na plaži gdje vas očekuju brojni sadržaji koji će vam upotpuniti odmor. Plaže je duga, sitnog šljunka idealna za odmaranja na ležaljkama i sunčanje, te uživanje u vodenim sportovima. Predvečer je najljepše prošetati promenadom i ispijati čašu dobrog španjolskog vina na nekoj od terasa brojnih kafića sa pogledom na more. Ujedno nemojte propustiti večeru u lokalnim restoranima gdje ćete imati priliku probati ribljne specijalitete, posebice sa jastogom ali i specijalitete sa školjkama. Uživati ćete i u slasnom lokalnom voću kojeg se ovdje uvijek poslužuje uz ribu i školjke.

Ukoliko ste ljubitelj ptica ovdje ima jedna posebnost koju morate posjetiti. Uzmite dvogled i povedite obitelj na promatranje ptica ovdje u Roquetas de Mar.  Možete i do aquariuma koji će sigurno biti vašoj djeci zabavan a nalazi se odmah kraj Mario parka. Ukoliko volite golf imate mnogo terena u okolici. Možete i na jednodnevni posjet gradu Almeria.

NOVASOL vam nudi brojne pogodnosti prilikom izbora smještaja. Odaberite NOVASOL kuću za odmor u Španjolskoj i uživajte u blagodatima, sunca, mora i španjolske gastronomije!