Competa - kuće za odmor

Provedite nezaboravan odmor u šarmantnom mjestu Competa u Španjolskoj! Smještena 49 kilometara od Malage i 18 kilometara od oblale Torox Costa nudi opušten odmor i mnogo predivnih kuća za odmor iz NOVASOL ponude. U centru mjesta do kojeg vode uske ulice, nalazi se puno restorana, barova i znamenitosti za posjetite. Kuće s bijelim fasadama tipične su za Competu.

Tijekom cijele godine ovdje se održava mnogo festivala, a među najpoznatijima je slavlje koje uključuje svojevrsno vinsko slavlje lokalnog vina, Noche del Vino, 15.kolovoza  koje možete posjetiti prilikom boravka i uživati u tradicionalnim običajima.

Flamenco i ostala španjolska glazba uz ples preuzme ulice grada i festivali budu veseli i lepršavi te ocrtavaju u potpunosti  španjolsku kulturu i način života. Ako ste ljubitelj vina posjetite poznate vinske podrume ''Almijara'' gdje ćete moći kušati razne sorte vina i saznati mnogo više o načinu proizvodnje istih. Posjetite Muzej umjetnosti i običaja, kao i ostatke dvorca Lízar Castle, ali i ruševine dvorca u blizini Bspanentomiz Castle. Pogledajte NOVASOL cjelokupnu  ponudu smještaja za više kuća za odmor u Andaluziji. Zašto izabrati  Competu za odmor? Evo nekoliko dodatnih razloga:

-         NOVASOl nudi predivne kuće za odmor sa privatnim bazenima smještene u prirodi malo udaljene od centra mjesta kako bi vaš odmor sa obitelji i prijateljima bio što opušteniji.

-         Na ovom području postoji mnogo označenih ruta i pješačkih staza kroz izniman krajolik za aktivan odmor

-         "La Acequia" i  "Carril Eje Central su dvije rute idealne za one manje aktivnije jer ih se može proći za manje od sat vremena, također i s biciklima 

-         Frigiliana i Arenas su općine u blizini sa mnoštvo sadržaja za cijelu obitelj

-         Ako rezervirate apartman u Competi imate priliku okusiti tipične gurmanske delicije poput juhe "migas'' sa pečenom bundevom

NOVASOL apartmani i kuće za odmor čekaju na vas! Posjetite Competu i uživajte u mnogobrojnim aktivnostima i sadržajima koje mjesto nudi. Španjolska je zemlja flamenca, dobrog vina, nasmijanih ljudi i bogate povijesti i kulture. Izaberite smještaj i doživite čaroliju mjesta Compete u Španjolskoj!

competa

Popularne kuće za odmor u Competa

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Competa

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Competa

Loading...