Archez - kuće i apartmani za odmor

Provedite svoj godišnji odmor u gradiću Archez u Španjolskoj! Zovu ga draguljem 17.stoljeća, dođite i otkrijete zašto! NOVASOL kuće za odmor sa bazenima čekaju na vas u mjestu Archez

Jedan je od najmanjih ali i najljepših gradova u regiji Malaga. Smješten je na 430metara nadmorske visine između Nacionalnih parkova Sierra Tejada i Sierra Almijara. Odmah pri posjetu vidjeti ćete utjecaj vladavine Maura u centru grada u arhitekturi i kulturnom nasljeđu. Predivan primjer Maurske arhitekture je crkva Iglesia de Nuestra Señora de la Encarnación iz 16.stoljeća koja je ujedno proglašena kulturnim dobrom uz svoj toranj Torre Alminar.

Ferienhaus Árchez in Andalusien mieten

Popularne kuće za odmor u Archez

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Archez

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Archez

Loading...

Outdoor sadržaji

Ukoliko više volite razgledavanje prirode s obzirom na predivan krajolik ovdje ćete u potpunosti uživati. Ovo je područje idealno za sportske aktivnosti poput  jahanja, planinarenja, trekking-a i bicikliranja. 

Ima nekoliko ruta koje bi vam mogle biti zanimljive a jedna od njih započinje u Archezu i vodi do Almijara planine. Na putu dugom 12 kilometara uživati ćete u predivnim prirodnim krajolicima, prolaziti ćete kraj rijeke Turbilla te rijeke Cajula. Nema sumnje da ćete ovdje uživati u potpunosti sa svojom obitelji na odmoru.

Gastronomija i lokalni specijaliteti

Nakon aktivnog dana u prirodi posjetite neke od lokalnih restorana koji nude tradicionalne specijalitete ovog kraja. Zbog povijesne pozadine ovaj kraj obiluje utjecajim arapske kulture koja se referira i na kuhinju. Osim koromača, papra, graha bundeve i riže njihov tipični gulaš sadrži i različite vrste mesa. Nakon planinaranje gulaš će vas okrijepiti. Usput probajte i jela sa bakalarom i medom, ako preferirate morske spacjalitete. ‘’Chacina’’ je jedna od njihovih tradicionalnih kobasica koja je marinirana i jede se hladna. Što god izabrati sigurni smo da ćete uživati u okusima španjolske kuhinje. Ukoliko želite intimniju atmosferu, kupite namirnice na tržnici i kuhajte u svojoj NOVASOL kući za odmor koja je potpuno opremljena i u kojoj imate sve što treba za bezbrižan odmor.

Izaberite kuću za odmor iz NOVASOL ponude i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!