Gran Canaria - vile, kuće i apartmani

Gran Canaria, otok suprotnosti kojemu je tijekom stoljeća silom prirode i utjecajem čovjeka oblikovan krajolik. Gran Canaria, izdiže se od pješčanih obala prema sredini otoka na centralni masiv planine pa sve do najviših vrhova Pico de las Nieves 1.950m i El Nublo 1.813m. Već na prvi pogled naslućuje se da je otok idealno odredište za sve ljubitelje ne samo mora, sunca i pješčanih plaža već i prirode i aktivnog odmora. Rezervirajte smještaj već danas i uživajte na odmoru u Španjolskoj!

Istraživanje zadivljujućih krajolika uz obilje cvijeća, lijepe pješčane plaže, ugodna klima, brojne sportske mogućnosti kao i širok spektar kulturnih događanja samo su neki od razloga čime ovaj otok čine posebnim turističkim odredištem. Mnogobrojne planinarske staze vode do najviših planinskih vrhova otoka kroz ugodnu šumu odakle seže pogled na okolna mjesta, predivnu prirodu ali iznenađujuće lijepe slapove.

Otok je poznat po svom vulkanskom podrijetlu, pješčanim dinama ali i po jednoj od najljepših plaža svijeta - plažom Las Canteras koja se nalazi u gradu Las Palmas.

Uživati ćete u odmoru na ovom otoku, koji će vas iznenaditi svojim suprotnostima i predivnom prirodom. Rezervirajte još danas odmor na otoku Gran Canaria!

Pogledajte svu našu ponudu u Španjolskoj! Pročitajte više o atrakcijama:

Vakantiehuis op Gran Canaria

Popularne kuće za odmor u Gran Canaria

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Gran Canaria

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Gran Canaria

Loading...