Nerja - kuće i apartmani za odmor

Provedite svoj nezaboravan odmor sa obitelji i prijateljima u Andaluziji, gdje ćete na samom jugu Španjolske pronaći pitoreskno mjesto Nerja. Blaga mediteranska klima i duge pješčane plaže dočekati će vas na samom jugu Španjolske. Odaberite Nerju za vaš sljedeći godišnji odmor. Nerju krasi više od 300 sunčanih dana u godini i ponekad je more iznad 20°C u studenom. Za one najmlađe tu su i vodeni, zabavni parkovi koji će ih posebno veseliti. Nerja nudi za svakoga ponešto i to u svim godišnjim dobima.

Prirodne ljepote ovog grada

Nerja se ističe svojim zanimljivim krajolikom, poznat je po špiljama. U jednoj od špilja pronađen je stalaktit visok 40 metara koji se nalazi uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda. Ono što je ovdje posebno zanimljivo što se u spiljama znaju održavati glazbeni festivali zbog svoje iznimne akustičnosti. I to u srpnju mjesecu.

Nerja je grad koji vole posjećivati gosti iz Skandinavije i Velike Britanije koji često ovdje i žive nekoliko mjeseca u godini. Plaža koja ima istoimeni naziv kao i grad Nerja, nosi Plavu zastavu a jedna od poznatijih plaža je i Burriana Beach koja obiluje poznatim restoranima i barovima. Svakako probajte lokalna tradicionalna jela koja se ovdje nude. Najpoznatiji su ovdje tapas barovi kojih ima mnogo u centru grada i okolici. Oni koji vole ronjenje ali i ostale vodene sportove uživati će na ovoj plaži zbog idealnih valova i podvodnog raznovrsnog morskog svijeta. Možete se okušati i u ostalim sportovima jer u Nerji se nude razni izleti brodom, jahanje, vožnja quadovima i slično.

Rezervirajte smještaj iz NOVASOl ponude i uputite se ravno iz apartmana na plažu gdje ćete uživati u ljetnim radostima. Priuštite sebi i svojoj obitelji nezaboravan odmor u Španjolskoj pun zabavnih sadržaja. Sigurni smo kako ćete uživati u ovoj regiji koja ima toliko toga za ponuditi.

ronjenje

Popularne kuće za odmor u Nerja

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Nerja

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Nerja

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Nerja

Loading...