Constantina - kuće i apartmani za odmor

Constantina je najveće urbano središte Sierre Norte smješteno usred brežuljaka Huéznara. Udaljena je od Seville oko 90 kilometara. Prilikom odmora u Andaluziji posjetite i grad Sevilla koja je jedna od najpoznatijih povijesnih gradova u Europi, njenu palaču, Alcázar, te poznatu katedralu La Giralda. U Constantini uske srednjovjekovne ulice vode do centra mjesta koji obiluje divnim palačama iz 18.stoljeća i tradicionalnim kavanama gdje možete ispijati jutarnju kavu.

paella

Popularne kuće za odmor u Constantina

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Constantina

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Constantina

Loading...

Odlično mjesto za ugodan odmor u unutrašnjosti Andaluzije

Smještena u unutrašnjosti Andaluzije čuva tradiciju i kulturu španjolskog naroda. Obiluje mnogim crkvicama, zvonicima i spomenicima kulture. Iako originalno keltski, ovo je nekada bio bitan rimski grad. Rezervirajte jednu od predivnih kuća iz NOVASOL ponude i započnite svoj odmor u predivnoj Španjolskoj.

Kultura, tradicija i gastronomija

Barrio de la Morería na brežuljku čeka da ga posjetite, izvorsko maurska palača do kojeg vodi labirint ulica. Ukoliko ste ljubitelj biljaka posjetite botanički vrt  Jardín Botánico El Robledo, ali i muzej Anís La Violetera posvećen proizvodnji likera, poglavito od trešanja (cherry cream). Gastronomija vas neće ostaviti ravnodušnima, stoga ćete imati prilike probati mnoga jela od gljiva, ali isto tako migas (pečeni kruh) koji se odlično slaže sa zimskim jelima. Maslinovo ulje iz ovog kraja Andaluzije je svakako nezaobilazno za kušanje kao i vino iz vinograda Bodegas Fuente Reina. Ako ste željni aktivnog odmora ovaj je kraj idealan za jahanje, vožnju biciklom i planinarenje.

NOVASOL u svojoj ponudi ima kuće u mjestu i izvan samih mjesta, stoga na vama je da odaberete da li želite biti u centru događanja ili želite privatnosti i kuću udaljenu od centra mjesta. Odaberite NOVASOL kuću za odmor potpuno opremljenu sa svime što je potrebno prilikom boravka  i uživajte na odmoru u Andaluziji. Andaluzija obiluje predivnim pejzažima, brojnim kulturnim znamenitostima i festivalima koji se održavaju tijekom cijele godine. U Constantini se tradicionalno održava karneval u veljači, zatim Fiesta del Melón u srpnju, i slične manifestacije tijekom godine.