Estepona - kuće za odmor

Razmišljate o odmoru u Andaluziji?

Provedite svoj godišnji odmor na obali Costa de Sol sa vašom obitelji! Izaberite mjesto Estepona u kojem NOVASOL ima predivne kuće za odmor! NOVASOL kuće s bazenom pružiti će vam potpunu intimu na godišnjem odmoru. Neka Španjolska bude vaša sljedeća destinacija za odmor! Estepona broji oko 70,000 stanovnika i nudi mnogobrojne sadržaje za odmor.

estepona

Popularne kuće za odmor u Estepona

Loading...

Kuće za odmor koje primaju kućne ljubimce u Estepona

Loading...

Kuće za odmor s bazenom u Estepona

Loading...

Kuće za odmor s fleksibilnim terminima dolaska u Estepona

Loading...

Estepona - šareni španjolski grad

U centru grada pronaći ćete kafiće, restorane i trgovine koji će zadovoljiti potrebe za shoppingom i uživancijom u jutarnjim kavicama. Estepona je jedan od rijetkih obalnih gradova koje je uspjelo sačuvati tradiciju i šarm pravog španjolskog gradića. Andaluzijski način života, običaje i kulturu primijetiti ćete na svakom koraku. Šarene ulice, ukrašene cvijećem pozivati će vas na razgledavanje i fotografiranje. Uz to, lokalni umjetnici su uljepšali zidove  nekih zgrada svojim crtežima što potpuno mijenja vizuru grada. Sigurni smo da ćete uživati u razgledavanju grada.  

Nakon opuštanja u centru grada posjetite Botanički vrt (Orchidarium Estepona) kako bi uživali u više od 4000 različitih vrsta orhideja i drugih biljaka. Ovo će mjesto oduševiti vas i vašu obitelj. Ne propustite posjetiti ovu oazu mira. Nakon dana u razgledavanje  Okrijepiti se možete u mnogobrojnim tapas barovima, probati andaluzijske specijalitete poput:  Caldereta del Condado (janjetina na andaluzijski) ili kolača Lemon Bizcocho.

Plaže u Esteponi

La Rada je smještena u centru Estepona. Ovo je najpoznatija plaža najviše zbog lokacije. Više od dva kilometra plaže poziva vas da uživate na andaluzijskom suncu. More je mirno i poželjno za manju djecu, stoga je ovo idealna plaža za obitelji. Usput plaža obiluje dodatnim sadržajima: od mogućnosti za dodatne sportske aktivnosti do barova uz plažu gdje ćete moći ispijati omiljene koktele. Playa del Cristo je pješčana plaža malo udaljenija od centra mjesta za one koji vole mirnija mjesta.  Iako je najmanja ima najviše sunčanih sati od svih plaža u Esteponi. Punta de la Plata je dva kilometara duga plaža okružena brojnom vegetacijom koja nudi mnogo privatnosti. Odlična je za piknik uz more sa obitelji i prijateljima.

Estepona je pravi izbor za godišnji odmor. Svakako razgledajte i ostale gradove u blizini. Rezervirajte NOVASOL kuću za odmor u Andaluziji i provedite nezaboravan odmor u Španjolskoj!